Tagok >> Kriszo >> 159 2.4 JTDM 20V Distinctive

159 2.4 JTDM 20V Distinctive - főkép

Blog

2015-07-22
Haspajzs javítás.

Nem tudom, hogy mennyire tipikus vagy nem, de az autómon a múanyag alsó pajzsot körübelül három azaz három darab csavar tartotta.Ezt Zénél vettem észre az olajcsere alkalmával, gyakorlatilag az előző olajcserék valamelyikénél átszakították a burkolatot a csavarokon mivel beleszakítottak nem is egy c Tovább »

2015-06-19
Helyzetjelző izzó csere.....

Mióta megvettem a kocsit, azóta folyamatosan világít a kontrollámpa, hogy ki van égve a helyzetjelző izzóm. Z mondta a szervízkor, hogy ez a belerakott( egyébként nem belevaló) Led izzó miatt van.Ezért vásároltam belevaló foglalatnélküli 5 w-os izzót.este neki is álltam kicserélni, de itt jött a fek Tovább »

2015-06-05
Első szervíz

Megtörtént az első szervíz az Autón.Természetesen Z mester műhelyébe látogattam el, ahol megejtettük az első olajcserét. Ezentúl szeretném betartani a 10-12 ezres csereintervallumot, mivel eddig a gyári (szerintem buta) ajánlás volt betartva. Cserélve lett az olaj ( Motul 5w40), Z szerint még a S Tovább »

2015-05-14
Beázás.

A 166-al is így kezdődött közös történetünk, úgy látszik ez már nálam hagyomány lesz:) Szóval az történt, hogy hétvégi pakolás közben kiszedtem a pótkereket, és meglepődve tapasztaltam, hogy víz van alatta....Megmondom őszintén nem volt őszinte a mosolyom.Telefonáltam öcsémnek, hogy meg kéne nézni Tovább »

2015-05-12
Első ápolás.

A mai napon úgy döntöttem, hogy rászánom az időt és kap az Auto egy teljes ápolást.Mivel lakásban lakok és a mélygarázsban nincs lehetőségem takarítani, általában Érden a Difer melletti melegvizes mosónál szoktam takarítani a kocsit, elég nagy a hely, hogy félre is tudjak állni mosás után. Előszö Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 2.4 JTDM 20V Distinctive
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2007
  • Színe:Marrone Luci di Bosco
  • Jellemzők:
    Nagyon nem hsizem, hogy ragozni kéne.Egyszerűen gyönyörű, minden benne van aminek benne kell lennie.Egyébként Hollandiából jött végig vezetett szervízkönyvvel.
  • Extrák:
    Nem is tudom hol kezdjem.Napfénytető, bőrülés, parkradar elöl hátul, pioneer navigációs hiper szuper fejegység, hátsó fejtámlákba monitor, 18"-as alukerekek, tetősín, Xenon fényszóró.:)

Fotóalbum