Tagok >> WarbiRunner (Gyuri) >> 159 2.4 Jtd Elegante 4x2 TI

159 2.4 Jtd Elegante 4x2 TI - főkép

Blog

2020-03-10
Nyári kerekek

Kereken három hónapot töltött az autó téli kerekeken ebben a szezonban. Ma visszarakattam a nyáriakat. Kicsit magasabb és kényelmesebb az autó a 19-es kerekekkel. És halkabb is. No meg jobban is néz ki. Amint felkerültek a villantós papucsok, egyből megnézték, már a gumis utcájában akadt egy rajongó Tovább »

2020-03-07
Mozgassuk mint egy veteránt..

Idén elképesztően keveset, még a szokásosnál is kevesebbet használtuk. Évek óta tart a folyamat, szokok le az autózásról. Amit lehet másképp oldok meg, és autós utakat csak ha muszáj, akkor iktatok be. Van GLS, DHL, TNT, vezessenek ők helyettem. Idő pazarlás, és őszintén, semmi örömet nem találok má Tovább »

2020-02-03
Vezérlés csere

A múltkor, amikor kézhez kaptam az alkatrészeket, be is jelentkeztem szervizre. Az autót én szervizkönyvvel, számlákkal kaptam, és ehhez igazodtam, nem cseréltem vételkor vezérlést. Volt annyira megbízható az autó előélete, hogy ezt megtehettem. Az első autóm amit nem kell feljavítani, "csak" folyta Tovább »

2020-01-08
Olajcsere

Az olaj és szűrők cseréje megtörtént ma, szokásos Motul 8100 X-Clean 5W40 olajjal. Közben egy kerek kilométer óra állás is összejött, három év alatt 45000km-t tettünk meg együtt. Tovább »

2020-01-03
Nixon pakkot kapott

Közeledik a vezérlés csere, pár ezer km-en belül illene megejteni. Már nézegettem, hogy miből milyet kellene rendelni, de úgy tűnik a szerencse 🍀 üldöz. A fiatalkatreszek.hu-n akcióba tették a gyári szettet vízpumpával. Egyet el kellett hoznom ennyiért. Ugyanitt gázolajszűrőt is rendeltem, i Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:159 2.4 Jtd Elegante 4x2 TI
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:2011
 • Színe:fekete
 • Jellemzők:
  200 lovas JTDm motor, automata váltóval, valós 125000km futással. Semmi "libatoll", ez súlyos egy autó, minden értelemben :-)
 • Extrák:
  Az első tulajdonos bekötötte a szemét és poénból végig x-elte az extralistát. A tetőablakot kihagyta, ezen kívül nem tudnám felsorolni mi minden van benne. Kicsit ismerkedem az autóval, aztán egyszer frissítem ezt itt...

Fotóalbum