155 1.8 ts - főkép

Blog

2010-04-16
Első futók

Ma este sikeresen beépítettem végre a két első új lengőkart + a stabilizátor pálcákat.Már éppen ideje volt,mert a göbfejek és a szilentek is tropák voltak.Már a próbaúton bizonyította,hogy nem volt felesleges munka és pénzkidobás.Az úttartása is javult és a hasmagassága is nőtt .Már ránézésre is Tovább »

2010-03-20
Rozsdátlanítás vége.

Végre összeállt a gép.Kicsit hátráltatott az időjárás, mivel nincs kellő méretű fűtött garázs csak a szabad ég alatt tudtam dolgozni.Plusz még az sem segített,hogy a Marklarral boltolt új-bontott sárvédő újrafestése sem sikerült elsőre.A gyári színkód három árnyalatot adott.A szemre kiválasztott le Tovább »

2010-02-08
Rozsdátlanítás 3

Tegnap visszakaptam az autót.Délutánra kész is lett.Szerintem jó lett.Most már csak össze kell rakni.Ma megkaptam Marklar-tól a "vadi új" sárvédőt. Köszi! Lesz még egy kis festegetés+tömítgetés és jobb lesz mint valaha:)) Legalábbis egy jó darabig. Tovább »

2010-02-07
Rozsdátlanítás 2

Ma délelőtt átvittük az autót lakatolni.Az unokatesóm a mester ezért is lehet,hogy vasárnap dolgozik rajta,az idejét ő osztja be.Azt mondta nem nagy ügy,lehet ma kész is lesz.Amíg várok gondoltam kibontom a retekből az üz. tankot.A tartópántokat nem sikerült lefeszegetni ezért azokat majd alulról le Tovább »

2010-02-06
Rozsdátlanítás 1

Nekiláttam a nagy rozsdaölő háborúnak.Az apropó a közelgő műszaki,+a jobb hátsó sárvédőíven megjelenő kis hólyagocskák.Marklar által közzétett "elrettentő rozsdaképek" -ből tudtam hogy ez mit jelent.(Titkon azért reménykedtem)Első lépesként kipakoltam a csomagtartót, teljesen a fémig.Itt még nem lát Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum