Tagok >> Alfás Theo >> 156 1.9 jtd Sportwagon

156 1.9 jtd Sportwagon - főkép

Blog

2015-09-14
Tetősín felrakása

A tetősín felszerelése egy sín nélküli sw-re nem lehetetlen feladat. Ugyanis a csavarok helyének kialakítása megvan a tető tartó gerendában. A furatokat viszont a jelölt helyen kell kifúrni a tetőn. A furat alá belülről fel kell ügyeskedni a gyári anyákat a helyükre. A felrakáshoz javasolt a tetőká Tovább »

2015-09-11
Lakatosmunkák jobbról!

Elkészült a verda jobb oldala is. Erre azt hittük, hogy itt éppen-csak javítgatni kell a sárvédő ívet. Na mikor lecsiszoltuk, letisztítottuk akkor kaptuk az ívet, mert teljesen KO-ra volt zúzva a kerékjárati ív ajtó alsó felének találkozása. A jobb oldalról megmaradt fél kiló gittel /kittel, kinek m Tovább »

2015-09-06
Lakatosmunkák balról!

Szétszedtük az éjfúriát. A lenti képeken látszik, hogy igazi mesterművet kaptam. Sedan hátsó lemeze volt ráapplikálva az sw-re. Némi pöttyentgetés sok PUR-hab, és rengeteg gitt. A teljes szétvágás után nagyon gyalázatos képet kaptunk. A lakatos 3 órát gondolkodott, hogyan vágjuk le és tegyük fel az Tovább »

2015-08-25
Tetőkárpit kiszedése

A "pápairém" lassan Éjfúriává varázsolódik, ezért kellett kivenni szinte mindent belülről. A tetőkárpitot is, mert a bal C oszloptól komplett sárvédő cserét –és sok más mindent is - kap, és ehhez útban volt. A kivétele nem nehéz. Le kell szedni minden kapaszkodót, lámpát, napellenzőt, oszlop Tovább »

2015-08-23
Apa kezdődik...

Donor bontása után, a kasztnissal egyeztetve megtörtént az Éjfúria szétszedése. 3 nap alatt kényelmesen darabjaira szedtem 5 éves fiammal. Rengeteg "új" meglepetéssel találkoztam a kocsinkban. A két sw között osztrák vs. német semmi különbség nincsen korrodálódás terén. Mind a kettő GTPeti által fel Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.9 jtd Sportwagon
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2001
  • Színe:BLU COSMO 428 metal
  • Jellemzők:
    Műszakilag nagyon jó állapotú, de az kontárkodás a kasztnin zavaró! Németországi sebeit sürgősen rendbe kell tennem, egy alfa ne nézzen már ki így!
  • Extrák:
    Majdnem fullos, tempomat és automata váltó nincs és nem is hiányzik.
  • Egyéb:
    Sárvédő csere fényezés a bal oldalon hátul. De így is bombajó!

Fotóalbum