Mutasd

>> Esemény2010-04-26

Hétvégén megjártuk Siófokot egy baráti látogatással összekötve. Nagyon szép idönk, volt, ráadásul ez volt az első közös utam a Kis Sárkánnyal. Most, hogy fent vannak végre az új felnik és gumik sokkal jobb vezetni, szépen tapad. Egyébként meg rendesen meg is nézik az új kerekekkel... Haveroknak is nagyon tetszett. Jó ez a grafit szín, mert a feket nem látszana a sötétzöld autón, a sima polírt meg már unalmasnak találtam. Ez egy pont jó középút. Nagyon nem bántam meg. Mivel még nem volt meg a vásárlás utáni kötelező olajcsere (erre most pénteken fog sor kerülni) pályán sem nyomtam nek i120 fölé. Mondjuk nagyjából felesleges is, mivel kb 5 perccel értem volna od akorábban, ha a megengedett 130-al megyek.
Szóval összefoglalva nagyon jól sikerült hétvége volt, úgy éreztem, hogy Kis Sárkány is élvezte, hogy végre mozoghat. :)

 
>> Tuning és extra2010-04-23

Felnik és gumik fent! 195/45 R16. Nagyon vad! :) Kis Sárkány. :)

 
>> Tuning és extra2010-04-21

Az új felnik és gumik megrendelve... :)

 
>> Esemény2010-04-16

Ma átvettem a szépségem. Egyelőre még ismerkedünk, de az első benyomások nagyon pozitívak. Nagyon kulturált szép állapotban van az egész kocsi, a motor szépen duruzsol. Már most imádom. :)

Km óra állás: 2500