Tagok >> rogat >> 156 Sportwagon 2.4JTD Distinctive

156 Sportwagon 2.4JTD Distinctive - főkép

Blog

2020-10-05
Rendbe tétel után... szabadon engedés... Egy korszak vége....egy új korszak eleje...

2020.október... Műszaki vizsga ideje....Kideült, a futomű kissé lóg... lengéscsillapítók elől, kerékagycsapágyak elől, hátul, komplett bölcső hátul, féltengely gumiharang, és néhány apróság.... Köszönet a Római Gumi embereinek, megcsinálták, beállították.. Jótt a lakatolás. bal oldalon, az ülés rög Tovább »

2019-09-30
Szerviz látogatása, új élmények, és csalódás .. anyagi katasztrófa...

320.000km ...eljött a vezérlés csere ideje. Időpontot kértem a Szatmári szervizbe , Óbudára. Árajánlat megérkezett, bruttó árak... Kb Bárdi lista árakhoz hasonló.... Az árajánlat végén szerepel, Alfa Amore tagoknak 20% kedvezmény.... A weblapon is az szerepel, Alfa Amore tagoknak kedvezmény.... H Tovább »

2017-10-29
Ismét váltó hiba...:(

Kuplung csúszással kezdődött. Furcsa érzés, amikor 8000Km van a teljesen új kuplungba, és elkezd csúszni. A szerelő szerint a váltó olaj belecsurgott "valahogy" a kuplungba. Mint kiderült, a nyeles tengely szimmering a hibás... A nyeles tengelyen rozsa nyomok, a szimmering alatti részen. ott szépen Tovább »

2017-05-29
Az Alfa nem kacsa...nem tud úszni...

A Napokban történt felhőszakadás, ami miatt fél Budapest víz alá került, sajnos az én autómat sem kímélte... A belvárosban, a Margit körúton, a budai hegyek lábánál sajnos utolért a víz... És tényleg a víz az úr... Belefulladt az én szeretett kis autóm a kb 50 cm mély vízbe... Légszűrőház megtelt... Tovább »

2017-04-09
Szétszaladt a ménes, a maradék lovak pedig lesántultak

Tegnap reggel indítás után jött a meglepetés. Az autó nem megy. 2000 fordulatszám fölé nem lehet vinni. A végsebesség 30km/óra, 2es fokozatban. A hiba feltárása folyamatban. Eddig cseréltem vákuum szelepet, Map szenzort.Most a légtömeg mérő következik. A diag ezeket dobta fel hibának... Km óra áll Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum