156 SW 2.0 TS  - főkép

Blog

2017-02-22
Karbantartás

7ezer. olajcsere. Mert megérdemli :) Tovább »

2016-12-30
Házimunka

Ma olyan szép idő volt, hogy kimentem a drágámhoz, hogy kicsit saját kezűleg is ápoljam. A donor autóból kiszedtem pár patentet a kárpithoz, ami hiányzott az enyémből, illetve a jobb oldali küszöbön az alfás műanyagot is lecseréltem. Kapott a nózijára egy szép új alfa emblémát is. Mert megérdemli Tovább »

2016-12-12
Generál

Elérkezett az első generál ideje. Alfika kapott 4 új lengéscsillapítót, stabpálcákat, két új rugót előre,első, és hátsó fékcsöveket, tárcsákat elől, betéteket. kuplung kinyomó csapágyat (vagy mi a neve), és olajcserét. Kicserélték a tartályt ami a hűtővizet tárolja, mert eresztett. És ami hideg v Tovább »

2016-10-25
Tréler

Szóval éppen egy kartárshoz mentem felnikért amikor beállt a váltóm. Nem ért meglepetésként, mert már éreztem, hogy közeleg a vég. Viszont az nem esett jól, hogy az egyébként rövid távon használt Alfika, pont egy hétvégi kirándulás alkalmával viccel meg. Na mindegy. Alkatrészbeszerzés folyamatban Tovább »

2016-10-19
Helyzetjelentés

4k. Ez nem felbontás :) Szép csendben eltöltöttünk 4000 közös kilométert. Az egyetlen hiba amit észrevettem, most hogy bejöttek a hűvösebb idők, az hogy a fűtés elég furán működik. Vagy hideg , vagy meleg levegőt nyomat. Hiába állítgatom nem tapasztalok átmenetet. És asszem vennem kell papucsoka Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 SW 2.0 TS
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2001
  • Színe:Kék
  • Jellemzők:
    Jellemzően most került az országba.
    Most megpróbálom újra régi formájába hozni.
  • Extrák:
    Ledes helyzetjelző, bőr, ülésfűtés
  • Egyéb:
    Németországból hoztam magamnak. Mindig is bakancslistás volt, most végre megtehettem, hogy megvegyem, anélkül, hogy a család kiakadna rám.
    Folyamatos fejlesztés alatt.

Fotóalbum