Tagok >> Vasutas >> 147 2.0 TS Coupe

147 2.0 TS Coupe - főkép

Blog

2016-02-22
Váltó rudazat karbantartás

Ciao! Történt egy kis karbantartás a váltó környékén, mert melegen szorult a képeken látható tengely/csap és nem állt vissza a váltóbot a középső állásba, úgy kellett vissza húzni erővel. Akksi ki, akksi tálca ki. Ehhez a bizti tábla dobozát és a légszűrő ház felső részén lévő csavart is le kell Tovább »

2016-01-21
Szivargyújtó világítás izzó csere

Ma másodjára is nekiálltam a szivargyújtót kiszerelni, mert nagyon idegesített, hogy a hamutálban és a szivargyújtó körül nem világít pirosan. A 147-es topicban, már kitaglaltuk hogy mily nehéz kiszedni. Na most találtam egy egyszerű megoldást, bár ezután rájöttem, hogy ha a kardán box két oldalán Tovább »

2016-01-10
A ragacsos, koszos ajtóbehúzó és elktromos ablak kapcsolóinak a tisztítása

Amikor megvettem az autót már akkor nagyon idegesített hogy ragadnak a kosztól és a máló gyári bevonattól a belső elemek. Próbáltam sokmindennel letakarítani, (Féktisztító, WD40, alkoholos kendő) de nem igazán hozta a várt eredményt. Ma lementem a már említett elektromos ablak hibát orvosolni, meg Tovább »

2016-01-09
Akkumulátor csere

Majd elfelejtettem, a kereskedő természetesen kicserélte az akksit amikor megvettem és vártuk a papírokat, meg rendszámot, meg honosítást (ez kb. 2 hét volt). Azt mondta gyengélkedett az akksi, persze amikor először megnéztem 2 hete nem volt indítva és simán elindult a régivel is. Mindegy végülis, Tovább »

2016-01-09
Termosztát csere

Ciao! Na kicseréltem a termosztátot, (EPS-Facet) erről jobbakat hallottam, mint a BEHR-ről. Nem volt nagy bontás, csak a légszűrőházról kellett lehúzni a műanyag szívócsövet és félre tolva már látható és szerelhető lett a termosztát ház. A bilincsekkel (gyáriak) küzdöttem egy kicsit. Két 8-as (1 Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 2.0 TS Coupe
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2005
  • Színe:Fekete metál
  • Jellemzők:
    Alfa Romeo 147 2.0 TS metál fekete Coupe
    2005-ös évjárat, eddig németországi tulaja volt, én vagyok a második tulaj, Magyarországon pedig az első. 178.000km van benne, szervízköny és a computer szerint is.
  • Extrák:
    Felszertsége jól extrázott, elektromos napfénytető, elektromos ablakok, elektromos-fűthető visszapillantó tükrök, duplazónás digitklíma, 6 légzsák, ASR, ABS, fűthető fekete bőrülések-piros cérna varrással, 17" GT alufelni, gyári mp3 CD fejegység nyolc hangszóróval, Xenon, fényszórómosó, stb...
  • Egyéb:
    Nagyon szép, megkímélt állapotú, de még van egy pár dolog amivel még szebbé és jobbá lehet majd tenni.

Fotóalbum