AlfaCity Fanat-X-szemmel

2017-07-20  RoliQ4
A Fanat-X csapata idén beszállt AlfaCity szervezői közé és külön kiállítói helyen mutatta be Magyarország legszebb tuning Alfa Romeóit.
Hírek >> 2017  
RoliQ4 beszámolója:

Lelkes
 kis csapatunk már a tavasz beköszöntével elkezdett készülni Európa egyik, ha nem a legnagyobb Alfa Romeo találkozójára. A tagok közt több Alfa Romeo tulajdonos  is van, nekik kiemelten fontos  ez a rendezvény és  egyértelmű a megjelenés. A Fanat-x csapat mára egy nagyon kellemes baráti társasággá nőtte ki magát. Különböző autótípusok tulajdonosai találtak egymásra és élvezik együtt a magyarországi autós  életet, szépítik, építik saját verdájukat, amiben segítséget nyújt az egész csapat ki-ki a maga módján. Számos autós találkozó van egy évben és ezek közt szerepel az AlfaCity is. Különösen fontos megjegyezni, hogy az egyik legszervezettebb találkozó egyike. A szervezők rengeteg  energiát és időt fektetnek bele, hogy a részvevők az Alfa Romeo tulajdonosok jól érezzék magukat.
 

Fotó:
 Fűzfa Péter
 
Idén - ahogy már tavaly is - egy kevéske részt vállaltunk a szervezésben. Ebben az évben a Fanat-x csapat az átalakított Alfa Romeo típusok kiállításának lebonyolítását és az esti bulik megszervezését  érezhette magáénak. Meglepően tapasztaltuk, hogy nagyon sok embert érdekeltek a kiállított autók. Nézelődtek és  sok esetben kérdezgették az autók tulajdonsoait a szemük fényéről. Csapatunk nagyon fontosnak tartja, hogy  széles körben elterjedjen a minőségi autóépítés  és örömmel tapasztaljuk, hogy az Alfa Romeo tulajdonosok közt is akad pár, aki elindult azon a vonalon amit mi is képviselünk. Egyedi megoldásokat  igényes  építéseket láthattunk és  büszkék vagyunk, hogy részt vehettünk a szervezésben. 
 

Fotó:
 Vezda László
Természetesen nem  lehetett kihagyni , hogy az általunk  „legszebbnek” ítélt autókat ne díjazzuk. A zsűrizést  csapatunk tagjai végezték és a fő szempont az  összkép volt. 
 

Fotó:
 Körtvélyes Tivadar
 
A díjazottak között szerepelt  egy "elmebeteg" 159-es, ami nagyon alacsonyra sikeredett és  ezt mind fix futóművel érték el. Szeiber Dávid különösen ügyelt a részletekre is, ezért is nyerte el a tetszésünket az autó. 
 

Fotó: Dékán Gábor
 
A másik díjazott  egy 75-ös Alfa volt, amit nagyon szépen felújítottak és igényes, finom átalakításokat kapott. Itt az összkép  nagyon meggyőző volt. Az autó tulajdonosa Harangozó Gergő.
 

Fotó: Kis Roland
 
A szlovén szélesített 156-os Alfa Romeo mellett sem mehettünk el csak úgy, mint ahogy senki más sem. Nagyon feltűnő, nagyon igényes  építés amit egyértelműen díjaznunk kellett. Tulajdonosa Klaudijo Slosel. 
 

Fotó: Kis Roland
 
A közönség vagány zöld színű matrica segítségével szavazhatott az általa legszebbnek  gondolt tuning Alfára.  Ezt a díjat Jakad Ildi, alias WhiteLady zsebelhette be magának, aki egy gyönyörű szép gtv spider-t birtokol.
 

Fotó: Kis Roland
 
Nehéz volt a döntés, mert remek autók jelentek meg a kiállítási részen és bízunk benne, hogy jövőre számos új autót láthatunk/láthattok majd. A négy autót egyedi díjakkal jutalmaztuk!


Péntek és Szombat este a parti büfénél a mulatozásé volt a főszerep, ahol az alfás társadalom ünnepelhette, hogy eme remek társaság részese  lehet. Egész sokan gyűltünk össze mind a két nap. Öröm volt látni, hogy együtt buliznak  diesel és benzin pártoló személyek teljes egyetértésben. J  Az esti bulit egy nagyon komoly DJ-pullttal dobtuk fel, ami egy Alfa Spider elejéből készült! Köszönjük a D.Z. Tuning and Service csapatának a munkát!


Fotó: Csizik Roland

Mondjuk ehhez azért némi alkohol is kellett, meg ahhoz is, hogy a kedves látogatok szombat reggel  egy  homokágyban ragadt 156 SW-t láthassanak....

Sok szép és vicces emlékkel (már aki emlékszik valamire) búcsúztunk a hétvégtől és bízunk benne, hogy jövőre  újra találkozhatunk veletek!


Együtt a díjazott autók:

Fotó: Csizik Roland

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
RoliQ4