Azt hiszem élni fogok a lehetőséggel, mert a srác F1 témában nagyon jó cuccokat árul, de egyenlőre nem tervezem az itthoni F2005 beszerzést. Lesz az még olcsóbban eBay-en szerintem! :)
Nem ritka, csak az még nincs meg! :) Erre a darabra már egyezkedtem az eladóval, de most kicsit kiköltöttem magam a többire. Majd ha elment a Mythos, akkor megláom mi lesz a 2005-el! :)
Hát az a baj, hogy elég kevés van egyálatalán gyártásban (még a fele semaz össz. évadszámot figyelembe véve...) Ebből még hiányzik az F2005 illetve az F93, 1993-ból.
Este már nem kerültem gép elé, így most tudom az uccsó darabot megmutatni:
Ferrari 500 F2 - Polistil 1:16.
Ez valószínűleg csak nekem nagy durranás, nekem viszont nagyon is az! Az F1 gyűjteményem egy olyan daraja, ami igazán ritka és csak eléggé súlyos összegekért lehet ""normál" esetben hozzájutni! :))
De úgy kezdtem, hogy BOCSESZ és nem is rajtad röhögök, hanem ezen a fránya helyzeten és hogy elég beírni, hogy fényező és már a fényező téma = Buksi. :DDDDDDD
Kellene még pár eszköz, hogy el tudjam kezdeni őket! Pl.: ecsetek, festékek stb... de most nincs rá lóvé, mert GT eladta nekem a agnat hangszóróit! :-DDD