Tegnap volt egy mini találkozó Érden, résztvevők: Padmee, bilon, Gregory33 és én. Jó volt, csak úgy folyt az alkoholmentes pia és volt matrica- és naptár seftelés is.
Ma Hévíz-Pécs útvonalon mindenki intett, és meg is lepődtem mennyi Alfa jött szembe velem. Úgy látszik hét végén jobban kirajzanak mint munkanapokon. Valaki jelzett a Plázánál is most este, de nem vettem észre, mert épp centiztem a helyet a kikanyarodásnál a pöcs fordos beállt úgy, hogy ne lehessen rendesen elférni mellette.
Ma este 18:30 körül egy fekete 156-tal futottam össze Komárom egyetlen körgyűrűjébe,én befelé mentem ő meg az M1-es irányába kifelé hajtott a körből.
Villantottam neki kettőt de vissza semmi,nem tudom hogy ki volt de üdv innen is neki!!! :)
Ma Csepelen a Kossuth Lajos utcában találkoztam GEORGE kollégával sajnos a kislányom középfül gyulladásával voltam elfoglalva és nem tudtam időben fogadni a köszönést .
Így ezúttal üdv innen GEORGE!
Ma kb 11 óra körül Gyöngyösön a 3-as útról fordult le a 24-esre egy sötét színű 147-es, én a pirosnál álltam, dudált, de elbambultam, üdv Neki innen is! :-)