Jó volt látni, hogy a Kecskeméti Repülőnapon végre Alfa Romeókat is láthatott a jónép, nem csak VW-t, meg Saabot, ahogy általában! Jansik Autóház volt kint amúgy.
És tök véletlenül - persze pont az alfa standon - találkoztam Szimonettáékkal is :)
Pár éve egyik nyáron kint voltam Apámmal kamionozni és láttunk egy török sofőrt, aki bebújt a pótkocsi alá és ott itta a sört. Megkérdeztük, hogy mit csinál ott. Aszonta azért bújt be oda, mert ott Allah nem látja :)))
Ma viszont nem nagyon emelgette senki sem a kezét. Négy vagy öt alfával is találkoztam, mindegyiknek refiztem és intettem de egy válasz sem volt :(
Nem baj fő az optimizmus, holnap biztos mindenki előre köszön! :-)))
ma elég sok Alfával találkoztam: diósd érd határában egy fekete 155, kölcsönös villogás, integetés megvolt. hazafelé ugyanitt egy világos színű faceliftes 156 sw- ből a hölgy utas integetett:)
és a legjobb dunakeszin volt, egy szintén 156 sw jött szembe, villogtam neki, de semmi, mert épp egy Ferrarit fényképezett, ami előtte vonult:)
Ha ezt ellopnák tőlem lehet nekem se lenne szivem venni egy ugyanilyet.(
Amugy mostanában nagyon megszaporodtak Érden a kocsilopások ugyhogy mihelyst hazaérek állok is be egyből a garázsba.
Üdv annak a fekete 164-nek akivel csepelen volt kölcsönös intés.(nagyon szép állapotba volt!!)