Bizony láthattad. :)
Csináltak még Sprint-ből is, szerintem az is király volt, én ezt ist, azt is elfogadnám, főleg az általad említett példával, persze nem jobb kormányosban.:)
Nekem tetszik. :)))
nem akarok hülyeséget mondani/írni, de mintha már láttam volna itt ezt az autót (már megint a brittek), de lehet, hogy a transaxle-ben. az tuti, hogy az is fekete volt.
Ha jól emlékszem volt, aki 166-ból, 164-ből is csinált cabrio változatot, de talán az ilyen próbálkozás nálam egy modellnél jött: 33-nál. ott még talán jól is állt neki! :-)
Amúgy a cabrio szerintem maradjon rá inkább a spider-re és a duetto-ra... no meg a többi limitált szériában gyártott "öreg fiúra" :-)
Köszi! Ebben a méretben van még egy szürke, meg az 1:43-as piros és szürke; ezekből a zöld és kék még hátravan...
Ezek most a modelles vitrin tetejére kerültek, az meg a TV mellett van. Úgyhogy nem nagyon tudom nézni is a képernyőt, mert ezeket bámulom...
Ajjé, köszönöm szépen... Azt gondoltam, kellene csinálni egy GTV kép gyűjteményt kis könyvecske formájában, hogy net nélkül is élvezhető legyen... Vagy van ez a digitális fényképkeret, vagy mi... Nyilván mindenkinek a maga típusa, de hát a GTV az mégiscsak...
Ez megint nagyon szép.... Erről a csíkozásról lehet tudni valamit? Már korábban volt egy feketén is, ez valami spéci kiadás? (Meg ugye a kötény elöl...)
viszont az a gtv6 nagy patika volt (láthatóan az egyik képen, hogy benneülő faszi is meg van magával elégedve, ki vannak simulva a ráncai) és az az "asszimetrikus" utastér....! :-)
akkor viszont szólok a srácoknak, hogy téves címre viszik, pedig már félúton vannak... :-)
- "Szevasz, itt én!"
- "Ciao!"
- "Figyelj, merre jártok? Elértétek már a Balatont?"
- "Ja, lassan ott leszünk Gabiszan házánál, de már alig látok annyit vezettem a britt határ óta..."
- "Figyelj már, ne haragudj, de sajnos sztornó az egész, hozzátok inkább hozzám a kocsit. Gabiszan meggondolta magát és így ingyen odaadja nekem."
- "Micsoda??? Ezt nem értem... mindegy, végülis kifizettétek, aztán még belefér +100km."
- "Szóval ez van, bocs! Akkor viszont várlak titeket a depóban!"