Izééé :) Közben meg is lett a film és angol feliratot is találtam hozzá. Nekem elég lenne így is, de ha van érdeklődő csinálhatok magyart belőle úgyse próbáltam még, jó kis projekt lenne.
Segítsetek már! Egy film címet keresek.
Szerintem 90-es évek elejéről lehet, valszeg olasz film, 1 autószerelőről szól, akihez betársul valami srác, aki szintén szerelő, van benne egy szép Lancia Delta, a Szerelő esti gyorsulásokra jár a Deltával, de a garázsban van egy lepukkant Ford Sierra talán? Abba hekkelnek turbót, felújítják, aztán azzal versenyezgetnek. Egy részét láttam eredeti nyelven, és persze semmit nem értettem belőle :) Tudja valaki melyik filmről beszélek?
Nos.
Nem rossz bár jobban szeretem személy szerint az SGU szerű filmeket.
Ez a dinos nem a szivem csücske de a semminél jobb!
Remélem lesz benne UFO is! :-)
Hasonló van pár, de hogy jó is legyen, olyan nincs. :) Ami jó is és kemény is, az a: Holtak hajnala. Van pár, amire azt hinnéd, hogy jó, de nem az: Holtak földje, A horda. 1x megnézhető. Resident evil meg elvileg alap.. :) Itt ki is merült a lista. :)
The Walking Dead :-) Két részt néztem meg. Eddig tetszik. Mondjuk mit várunk el egy zombis filmtől? :-D Hehehehe érdemes leülni, aki szereti ezt a stílust. :-D
Tegnap néztük. Asszonynak tetszett, mert "olyan aranyos" film...én szenvedtem rajta...inkább úgy fejezném ki magam, hogy majdnem meghaltam... :-D A többi film, amit az előző hsz-ben leírtam, azok jobban tetszettek. :-)