Sziasztok, én ezeket a képeket küldtem a naptárhoz:
Először az elsőt, majd két héttel később (látván hogy nem gyűlnek) még hármat. Hogy Piktortom cartársnak legyen töltő anyag ha nem jönne össze a naptárhoz való mennyiség. Szerintetek? Remélem azért összejön :-)
köszi az infót. Nekem elég a 17-es is. remélhetőleg ez a típus van olyan méretben is. Csak tudnám a típusát :(
Még egy kérdés! Kivel tudnék csináltatni alfa kígyó matricát az oldalsó index alá? Ha vki tudja pls segítsen, köszi!
Alfa Romeo 159-es vásárolnék a következő paraméterrekkel:
2005 - 2007 közötti évjárat
2400 cm3
180 lóerő felett
Sedan
Szín: ezüstön kívül szinte bármilyen ok
Bézs, plüss kárpit, esetleg bőr is, de semmiképpen sem fekete
jó állapotú, leinformálható
Gyári Navi előny!!
Hívjatok, vagy írjatok ha eladnátok a fenti paramétereknek megfelelő autótokat, vagy tudtok ilyen eladó autóról!
Hello, Én az előző gépemhez Valeo-t vettem. Több mint 3 évet mentem vele és még akkor is tök jó volt!! (csak eladtam a kocsit) Szóval szerintem NAGYON jó! (lehet jobb mint Bosch) csak arra kell figyelni, hogy új legyen és ne vegyél olyat ami már 2 éve boltban állt, mert ugye a gumi kiöregszik.
Érdekes egy cikk!Mindenesetre van benne igazság! "Cégautóknál kedvelt a fehér szín, a jogi személyek autói pedig átlagon felüli arányban okoznak balesetet, így a fehérek is"
igen annyi volt. Bosch márkakereskedésben. Elkövettem azt a hibát hogy előre nem kérdeztem meg az árát, hanem megrendeltettem. Az összes előző vasra náluk vettem, igaz azokon hagyományos lapát volt. Nem gondoltam hogy ilyen rohadt drága lesz.
Szia, én bosch aero twint vettem. 14k volt a pár. Tavaly augusztus óta használom és remekül töröl se csík se homály. A vaterán most néztem hirdetnek valeo-t 9110ft-ért, de arról nem tudok véleményt mondani. üdv neked.... :-)
Talán a lerontott gázreakciók miatt :-))
Más a DPF, elöl van. A vezérlés (comp) nem más?
Amúgy meg azért, mert ez egy forradalmi motor...1956 köbcentis :-DD
Pont ezen gondolkodtam hazafelé jövet.
A 156-om is euro4-es volt, pedig nem is volt benne DPF. anno nem is nagyon akarták itt páran elhinni. (Mint a múltkor hallottam épp a szívócsőbe épített korom visszavezetéssel van éppen baja.)
Elvileg ugyan az az 1,9-es motor, mint a 159-ben, tehát itt is kellene tudnia a 4-et. Akkor a 159-be minek kellett DPF????
Anno emlékeim szerint az a marketing ment, hogy a DPF-el az euro5-re készítették fel a Vasat, aztán mint kiderült mégse...
Kezdem úgy gondolni, hogy az euro4-es motorba tényleg felesleges...
KÖSZI Erharda kocsi már generál alá is esett!
Jaj,de furcsa volt benne ülni,a Ducato után! :)
Talán már van 3hete is hogy utoljára benne ültem!(időhiányában)
Fiatos szaki mondta, hogy DPF-et nyugodtan ki lehet dobni, vizsgán akkor se lesz semmi gond vele. Én is paráztam emiatt, de megnyugtatott. Meg talán velejárója egy autónak ahogy öregszik úgy valamelyest nő a koromkibocsátás.
Különben az enyém még fémtiszta, semmi korom, csak kis rozsda a viztől :P