Ha jól tudom van a facén egy Fábián Robi nevű (itt Robi33)ember🤔neki lehet van egy olyan tartálya.Kb 2 éve vittem neki oda a képen látható 155-t alkatrésznek,abba lehet benne volt.Mivel egy fillért nem fizetett érte😞 csak oda adja olcsóbban😉
Fiúk,Cartársak és Cartársnők!
Szerveznék egy utat a 9fős kisbuszommal!Állítólag van egy hely Érden, ahol nagyon sok cucc van 155-höz😁ha oda érnénk akkor szabad program keretébe úgy csinálhatnánk mint a nők a bálás butikban🤗😄
Szóval,ki jelentkezik?
Ui:ha kell tudok futót is vinni,hogy mindenkinek elférjen a csomagja 😄
Ez így elég banális. :D
De nem hinném hogy ezek elromlós darabok én valami vezetékes-biztosítékos vonalon keresgélnék, azért kérdezek, hátha. Mondjuk van otthon egy tartalék még tőled anno, lehet azzal jó lenne.
Találkozott valaki olyannal, hogy szeretne klímázni, bekapcsolja azt az arra való gombbal, működik, jó hideget fúj, szabályoz szépen meg minden, viszont majd megfullasztja a motort? Szent manual szerint az ecu-nak kéne adnia kis plusz kakaót alapjáraton, hogy ne erőlködjön a gép, ez viszont nem történik meg, amikor kapcsolom be kompresszort, akkor ejt egyet a fordulatszámon, ahelyett hogy tartaná vagy emelné. Hol lehetne keresni a hibát?
A kérdés jó. Pénteken beszéltem utoljára a szerelőmmel, akkor már meg volt rendelve, mert előtte rendre rosszat küldtek ki. Azóta nincs infom, nem zaklatom, hadd dolgozzon nyugodtan. ;) A többi sokminden már kész volt akkor, szóval talán a héten visszakapom.
Mi is köszönjük a szervezést!Elsőre elég sok (15) 155-t számoltam pedig csak dél körül értem oda, szerintem tök jó létszám🤗 és kivétel nélkül mindenki barátságos volt!!Nekem rövid,de nagyon jó tali volt!👍👌
Drága típus társak!
Köszönöm mindenkinek a részvételt, nélkületek ez nem jött volna ennyire jól össze! Remélem mindenki hasonlóképp érezte jól magát, mint ahogy én. A jövő évit egy kicsit komolyabbra szervezzük, ez végülis a fő próba volt, de bebizonyosodott, hogy nagy királyok vagytok!👏👏👏👏 Ha van esetleg észrevételetek, ötlet, tanács akkor nagyon szívesen várom mind a két pólust, minden formában. A hely végülis szerintem adott, jövőre ezt majd szebben lekonkretizáljuk a főbérlőnkkel. 😎
Sajnálom hogy, nem tudott eljönni több tulaj, aki szeretett volna, jövőre újra próbáljuk, már nincs is olyan messze. ;)
Külön tisztelet azoknak, akik 55 tulajok, de sajátjukat nem tudták elhozni, mert a bak éppen hátráltatta volna az utazásban, mégis eljöttek részt venni, beszélgetni, dumálni. 😊😊
Hali!
Projekt megkezdése előtt szeretném felmérni, hogy találhatók - e alkatrészek 155-höz. Leginkább újak.
Kaszni elemek, beltér, fékek... Stb
Minden javaslatot szívesen fogadok.
Köszönettel Zoli