Mutasd

>> Szerviz2015-06-05

Azthiszem így hívják mikor egy olyan gépet fogsz ki, amit úgy adtak el neked, hogy csak addig működjön jól, míg kifizeted. Nos megvettem szépségemet , és azóta majdnem a vételi árának a felét ráköltöttem.
Most csak hogy ne érezzem jól magamat, kiderült gépretétel alapján, hogy nem működik a hűtő ventillátor első fokozata, ami miatt blokkolva van a klíma működése is. De nem minden ez, mert van a klímaágban egy nyomáskapcsolós szenzoros, szelepes mittomén mi, ami öt vezetékes, nos ez is okozhatja a klíma nemműködését. Nyomás legalább van benne mint kiderült már a klímatöltős bácsinál, de fújhatom, ha le kell ereszteni a szelep miatt.
Nos hogy lassan, de annál biztosabban kezd telelenni a hócipőm a szeretett géppel, már egyre biztosabb. Szerintem rosszul is érezném magamat, ha havi átlagba nem költenék rá úgy 35-40 ezret. Nem olcsó autó, de a baj az, hogy a ráköltés miatt nem is tudok másikra spórolni.
Ezennel visszasírom 98' -as 1,6 SX FIAT BRAVA-mat, sajnálom, de most már nem őszinte a mosolyom 32 fokos melegben a fekete bőrülésben...
A költség csak ideiglenes érték. Lesz méééég!!! Hurrá!
Még mielőtt bárki megszólna:
Igen is tetszik az autó, csak nem az én zsebemnek van kitalálva. Nem nekem, aki képes rosszul aludni, ha valami a gépen nem működik úgy ahogyan az ki lett találva, ezzel a környezetét is rombolva... Sajnos.