Tagok >> tipoatti >> 166 2,4 JTD Progression

166 2,4 JTD Progression - főkép

Blog

2013-05-05
Eladás

Ez gyors volt. A meghirdetett áron mondjuk nem is csoda, hogy elkelt. Jó kis verda, pár dolog hiányozni fog belőle így egy hét után is. :( Jó helyre, Kecskemétre került, a szimpatikus új tulaj természetesen invitálva lett köreinkbe. Tovább »

2013-04-30
Apróságok(?) vásárlás után.

A vásárláskor Zoli cartárs Zoli1980széleskörűen és őszintén világosított fel az autó általa ismert állapotáról, amit EZÚTON IS KÖSZÖNÖK NEKI. Az eddig az autóért megtett erőfeszítéseit szintén. Így kéne ezt mindenkinek csinálnia... Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:166 2,4 JTD Progression
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:1999
 • Színe:vulcano nero
 • Jellemzők:
  A külső kinézete ellenére KIFEJEZETTEN jó műszaki állapotú autó. Szemmel látható, és a később elvégzett rétegvastagság-mérésen igazolást nyert, hogy nem volt bucira törve soha. Az előző gazdája (Zoli1980) NAGYON sokat tett a verdáért, apróságok befejezésre vártak - megoldattam Zé.-vel. :)
  A vezérlés cserélve lett cca. 10000 km.-rel ezelőtt. ÚJ fékek elöl!

  3 db. kulcs. Összes kódkártya, még az olasz szervizkönyv is megvan 100K km.-ig vezetve... Nem túl gyakori az ilyen ennél a típusnál.
 • Extrák:
  Nagyon nincsen eleresztve extrákkal, de ami igazán fontos, az működik. Fűthető beige bűrke, integetős tükör. Két fokozatban kapcsolható chip, nagyon komoly a tudása! Piros sportrugók a futóműben, kifejezetten (látványosan) alacsonyan van a verda, de óvatosabban közlekedve azért használható maradt.
 • Egyéb:
  Hozzám került egy egyéb ügylet folytán Zolitól, nem lehetett kihagyni a vásárlást. Eladó lesz ez is, így,- vagy úgy. Folyt. köv.

Fotóalbum