Tagok >> pmolnar >> 156 Veloce 2.4 JTD 10V Veloce

156 Veloce 2.4 JTD 10V Veloce - főkép

Blog

2019-07-15
A vég

Szép kaland volt 5 évet élt nálam 50e mérföldet ment velunk, de május végén az autópályán motorhiba kóddal megadta magát és nem sikerült lejutni így addig próbálkoztam míg a turbó meghalt elfolyt az olaj és elvitte a recovery car, már nincs erőm, megcsinaltatni és nem is éri meg anyagilag így el kel Tovább »

2018-11-06
Also lengokarok csereje, fekek felujitasa

Nem gondoltam, hogy kene cserelni, de mivel a kerekcsapagy cserenel a jobb oldali cserelve lett igy akkor a bal oldalit is bizos ami biztos lecsereltettem. Nem jo markat vettem anno...szerencsere meg idoben lett cserelve. 54e km birtak..annyira nem rossz. De epp idobe lett cserelve. Most Febi also Tovább »

2018-11-02
Kerekcsapagy cserek Part2 es jobb oldali also lengokar

Vegul a masik oldalon is elojott a kerek csapagy csereje, de ezt most kis magan muhelyre biztam, a legutobb ugy kellett levenni egy spec szerszammal a csapagyat a tengelyrol ugy rarohadt. Most nem vallaltam be. Hatso es elso csapagyak SKF. Valamint egy kis erdekesseg ha nem veszi eszre a szerelo, Tovább »

2018-09-24
Porognek a merfoldek

Mar tul a 200e merfoldon Tovább »

2018-09-20
Kuszob spojler es alvazvedelem

Kulon post reszletesebben: A nyar vegere szantam kis idot a kocsi alvazara es mivel volt egy barom aki meghuzta igy ujra kellett MOT(kotelezo szervizelni) akkor mar rendbeteszem es felteszek ra kuszobot is. Szerintem jobban vedi az autot ha van kuszobspojler. Alul ahol ertem drotkefevel es furo Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum