Az aresei múzeumban ünnepli 110. születésnapját az Alfa

2020-02-08  Halesz
Az aresei Alfa Romeo múzeumban ünnepli 110. születésnapját kedvenc márkánk, június 24-én, 27-én és 28-án. A rendezvényre várják a klubokat és a rajongókat is.
Hírek >> 2020  

Az egész világ alfás klubjait és rajongóit várja az Alfa Romeo a márka 110. születésnapjára, amelyet az aresei múzeumban tartanak. A hivatalos közlemény egyelőre szűkszavú, annyi derül ki belőle, hogy június 24-én, szerdán megnyitják a múzeumot és a körülőtte lévő aszfaltcsíkot, ahol felvonultatják majd kedvenc márkánk 110 éves történelmét.

Az ünnepségek a hétvégén, azaz június 27-28-án (szombaton és vasárnap) az #AlfaRomeoDays-szel folytatódnak, jelentsen ez bármit is, amikorra gazdag programot ígérnek a szervezők. Ezek közül egy programot árultak el: élőben közvetítik majd a Forma-1 francia versenyhétvégéjét.

Egyelőre nem tudni, hogy a rendezvény regisztrációhoz kötött-e, vagy bárki "beeshet" rá, de természetesen, amint lesznek frissebb információink, közölni fogjuk. 

A korábbi pletykák szerint ezen a születésnapon leplezhetik le a Giulia Quadrifoglio GTA-változatát, amely könnyebb és 110 lóerővel (!) erősebb lesz, mint a jelenleg is kapható csúcsváltozat.

A 110. születésnap logóját egyébként a Centro Stile tervezte.

Az Alfa Romeo közleménye szerint a márka születésnapi ünnepség-sorozatból a május 13-16-ig tartó Mille Miglia körverseny sem marad ki, azon a márka több történelmi modellje is rajthoz áll. A Goodwood-i Festival of Speed-nek (július 9-12.) pedig tiszteletbeli vendége lesz az Alfa Romeo. Vélhetően nem egy történelmi modelljét fogja itt is kiállítani a gyár. 

Természetesen Magyarország sem marad ki az ünneplésből, hiszen AlfaCityben is részletesen bemutatjuk majd az Alfa Romeo 110 éves történelmét. A születésnapra egyébként egy fém kitűző-matrica-kulcstartó csomaggal készülünk, ezt a jegyed mellé rendelheted meg az oldalon.

Írta:
Halesz