SKrisz2005-01-09 16:18:15 //
203
Bandi, Zozo!
Thx! Nekem is tetszik!;)))
A cucc egyébknt ~35K /mármint együtt a kettő/, de tutti lehet olcsóbban is szerezni. Én a váltógombot 5K-ért vettem a kézifékkar meg karácsonyi ajándék volt!:)
Ami még nincs bennt az autóban az a kormány:
De ha minden igaz jövőhéten ez is bennt lesz és nem az ágyon fog pihenni!:)))
Sziasztok,
Egy apróság. Jan 17-én munkából kifolyólag megyek Münchenbe a BMW interior design section-ba tárgyalni. Remélem tudok egy két stikafotót csinálni, kiváncsi vagyok mit tudnak a friccek, hogy ez a lemaradott brigád tényleg csak vonalzóval meg szögmérővel dolgozik? :):) Majd beszámolok.
Zozo2005-01-09 13:19:43 //
201
Nagyon jól néznek ki. Mennyibe volt?
Mo-i beszerzés, ugyanott rendeltem, ahol a fóliázást csináltattam a lámpákra. Neki elég jó kapcsolata van a Mo-i forgalmazóval.
Szia Bandi,
Köszi a tippet. Mot néztem +, sirály. Olaszo.-ból rendelted, vagy MO.-i beszerzés? Elküldenéd a címet?
Előre is köszi.
Nem, a képeken még a gyári van fenn. Nézd meg a momo honlapján! (www.momo.it)
SKrisz2005-01-08 21:44:01 //
196
A bőrözésnek semmi esélye... Megkérdeztem mést is és ő is azt modta, hogy nem lehet széen megcsinálni:( Ha először OK lenne, akkor is idővel biztosan "elvetemedne"... Szóval marad a fényezés.
De azért ma is dolgoztam egy kicsit belül!:)
Ez a két "apróság" már a helyén van!

A váltógomb az ami az oldaladon a képek között a jobb felsőn látszik?
Mostanában vettem Momo F-16 bőr-króm változatú váltógombot 12e Ft körüli áron. Szerintem jól mutat, bár minden egyéni izlés dolga. Ha esetleg nem akarod gányolva leszedni a gyári gombot, akkor kölcsönözni tudok egy lehúzó-szerkezetet...
Szerintem is el kell vinni másik bőrözőhöz.
engem érdekelne 145-be könyöktámasz csak nem a bolti áron amit 20ér láttam!
szoval ha tud valaki valamit ne habozon és valamilyen modon értesitsen ,elöre is köszönöm
Szia Charlie!! A Bandi ad neked infót szerintem. Ő most rakott rá egy gyönyörű Momo gombot tizenvalahány ezer volt. Ezek a bőrök sajna így kopnak, lassan én is cserélni szeretném. Én azon gondolkodom hogy csináltatok egy valamilyen egyedit rá, csak még nem tudom kivel. Az a gyári 30K ért az nevetségesen sok.
Sziasztok,
Új vagyok itt, most vettem egy négyéves 166-ost. Egyből kérdéssel kezdenék. A kormány és a váltó úgy néz ki, ahogy 140.000 km után szokott, szeretném felújítatni, vagy újrabőröztetni. (Tudtommal 30K Huf az új gyári bőr-váltógomb) . Tudtok adni valami tippet esetleg? Előre is köszönöm.
Paco2005-01-07 16:33:19 //
189
Egyszer (de lehet hogy kétszer is) Ű lesz :-P
Buves2005-01-07 16:31:55 //
188
Szerintem se add fel Ttk nak van igaza, ekinek ez nem megy monnyon le. Simán keress meg más valakit. Ki mondta hogy egyszer ű lesz?
SKrisz2005-01-07 16:06:09 //
187
Már el is hoztam a cuccot a sráctól, úgyhogy flokkolás tutti nem lesz... Most utánaszaladás lesz annak, hogy hol tudom szépen és tartósan fényeztetni... Persze ez messze nem olyan szép, mint a bőrös megoldás:(
TtK2005-01-07 11:34:38 //
186
Szerintem ne flokkoltass. Inkább fújasd le, ha nem megy a bőrözés. Amúgy meg szobrot is lehet bőrből csinálni, nehogy már egy GTV konzolt ne lehessen bevonni.
Paco2005-01-07 11:32:06 //
185
Neeeee.... :(
norbee2005-01-07 09:47:57 //
184
A ma reggel mottója: Igyunk két feles Smirnoff-ot és belül is érezzük jól magunkat! :)))
Azmo2005-01-07 09:41:49 //
183
ejjj, há mi olyan bonyolult nekije??
SKrisz2005-01-07 09:40:41 //
182
Hát nem kecsegtettek semmi jóval a bőrös emberkénél:( Hogy szavait idzzem "...ezt a vidámparkot fizikai képtelenség megdolgozni..." Vidámpark = középkonzol!:))) Úgyhogy marad a másik már Azmo által is vázolt megoldás, vagyis a flokkolás. Hétfőn mondanak majd valamit ezzel kapcsoltaban, de még lehet, hogy ebből sem lesz semmi:(
Hát ha az a sok kücsög az, akkor bocs! Mert elvetemültek, az biztos, de a kettő közt van kis különbség!
Azmo2005-01-06 15:28:35 //
180
viccelsz? Tele van velük az út!
Hát hithűként nem! De láttál te már hithű Fócvágenest?
SKrisz2005-01-06 15:23:28 //
178
De hithő fócvágenesként beraknál az autódba egy ilyen autentikus szőnyeget?:)
A szőnyeg az mobil, vagyis azt rakok be, amit akarok! Egy szőnyegtől meg nem lesz Alfa!
SKrisz2005-01-06 15:15:14 //
176
De a szőnyegen van vagy fél méteres!:)))
BeeGee2005-01-06 15:12:01 //
175
Ma megtaláltam a 156os legbénább részletét! :)
A gázpedál taposó része el van ferdítve a karhoz képest. Alul meg túllóg rajta. Elég randa, szerencse, hogy nincs szem előtt. Asszem cserés lesz egy sparcora...
Minden 156ban ilyen ez a pedál?
A kormányon szerintem egy darab Alfa logo sincs!
De, Alfa emblémával a kormányon, meg Fiatos(Ladás) ajtónyitó foggantyúkkal!
Háppersze, hogy bogár!
Azmo2005-01-06 14:11:54 //
172
nem, volt teteje :)
Ollah2005-01-06 14:08:05 //
171
355 Spider?
Valami ilyesmi a helyzet:

Azmo2005-01-06 11:32:18 //
169
jaja meg a Honda....de az úccse számít :D
Ez már tegnap előtt is így volt. Nagyjából van a Ford, a PSA, a VW, a GM, Chrysler, a Toyota. A többieket ezek részben, vagy teljesen birtokolják. Egy-két cég van akik még megtartották önállóságukat pl. a BMW és még néhányan. A kérdés csak az, meddig bírják, mert a nagybevásárlásokkal, fúzókkal lehet igazán pénzt spórolni. Egy fejlesztési költséggel, egy gyártósorral több autótípus és márka futtatható és nem csak egy.
Ez elég sok autógyártóra igaz a mai napig. De az a szerencse, hogy mostanában nem tapasztalom, hogy Fiatéknál kevernék az Alfafiatlanciamaseratit. Már a keverést nem műszakilag gondolom, hanem arra amit látunk, megfogunk. Nemúgy mint mások. Remélem ez a jövőben is így marad.
Azmo2005-01-06 11:20:17 //
166
ez szégyen, szánalmas....apám olvasott fel egy cikket tegnap, hogy minden autó már szinte egy cég, ill 3-4 nagyobb konszern....de rühellem ezt a globalizáció nevű f@szségot :(
SKrisz2005-01-06 11:18:49 //
165
OK! Ezeket ennyire nem ismerem, nem találkozom vele (sajnos) nap mint nap... Ettől nekem még nincs semmi bajom ezekkel az autókkal. Mindenki ott spórol ahol tud! :) Az Alfába legalább Alfa cucc kerül, nem úgy mint pl. a Jag.-nél ahol a bajuszkapcsoló Octaviából származik!:)))
Ne a sajátodat nézd, hanem egy korábbit, vagy mondjuk a 141 alatti Spidert. Ja és a csíklámpás 33-ast.
SKrisz2005-01-06 10:52:38 //
162
Légbeömlő: - Most nem azért, de az Alfa légbeömlőit mindenki koppintja nem? Akkor miért ne lehetne több Alfában egyforma? Ablakemelőkapcsoló... na ne vicceljünk má':) Egyébként nem ugyanaz. Ajtóbehúzó. Még csak hasnonlítani sem hasonlít!!!!
Majd megnézem pontosan. (légbeömlők, ablakemelő kapcsoló, ajtóbehúzó azt hiszem.) Az is érdekes, hogy Maserati kispolski első lámpákkal, Ritmo tükörrel stb. készült. Lehet, hogy a feelinghez tartozik, de nekem az a véleményem, hogy ha más kategóriás autót épít a gyár, akkor válogassa meg az összetevőket. Nem biztos, hogy a spórolás célravezető mindíg.
Másik példa: Guilietta ajtó ua, mint 75-ös. (legalábbis fő részeiben)
Meg az ajtónyitó... gyanús...
Mit szeretünk? A Ladát? :-))))
De ez nem Lada belső! Bár a váltó? :-)))

Mostmár akár az is lehet...echhh...megkavarodtam, mint szar a lefolyóban. :-PP
SKrisz2005-01-06 09:49:01 //
155
Vagy mind a 3 szellőzője?:)
Azmo2005-01-06 09:45:48 //
154
nos, Ferrari....tegnap a Múzeum körúton haladtam a Bajcsy felé és a Deák magasságában egy lapos piros valami ment kb 40-el....igen, az volt az....hát az én piros ördögömmel mentem mögötte-mellette jódarabig és csodáltam, a 2 rokon egymást nézegette, majd elkanyarodott az Andrásyn.....hjejj, be szép este volt!