Szeretném megkérdezni, hogy hétfői nappal megérkezett a megrendelt jegyem ami azt bizonyítja hogy beérkezett az utalásom és szeretném megkérdezni hogy a mellé rendelt reklámmatricát mikorra várhatom és az e-mailben egyeztetett többi matricát amit a shop-ból választottam, én lennék az aki 2x utalta el a jegy és a reklámmatrica árát :)
Én csak egyszer, de kinyomtattam négyszer, és elhelyeztem mindenfelé. Kesztyűtartóban, ajtózsebben, pénztárcában, kabátban... nehogy otthon maradjon ;-)
Ciao!
Vasárnap utaltam,még nem kaptam meg a jegyem.
Nem vagyok türelmetlen,de HOL A JEGYEM???? :)
Matrica se jött még meg.Tuti elbénáztam valamit.... :)
Köszönöm a választ! Erre voltam kíváncsi, nem az Alfacity.hu linkre ;)
Olvastam hogy ha kérdésem van kérdezzem meg a fórumban ;)
Én még be tudom linkelni a képet, mert rendelés előtt vagyok. ;)
Ha vásárlás előtt más is megnézné... ;)
Én sem látom már, mivel túl vagyok a jegyrendelésen. Ott, azon az oldalon látszódott, de már nem tudok belépni oda.
Amúgy valóban, mint a bal felső sarok. A tetejére meg oda van írva, hogy ott leszek, alul meg szintén van valami szövegezés. :)))
De van egy rossz hírem. A jeggyel együtt kellett volna rendelni.
Hát Andy én beléptem mielőtt feltettem a kérdésem, átolvastam mindent, de nem láttam olyat, hogy, hogy néz ki a matrica ;)
Találgatni tudok, hogy úgy, mint a főoldal bal felső sarkában, de ez csak az én belemagyarázásom. Végülis abból a Logóból nem derül ki, hogy mikor lesz. Ha már reklám matricáról beszélünk.
De biztos elkerülte a figyelmemet. Nem tennél fel egy képet róla, ha te látod ;)
Előre is köszi. ;)