A cikk így kezdődik:
"Az Alfa Romeo felpolírozza a megfakult arculatot. A régi Alfa-hagyományokhoz híven ismét a sportosság kerül előtérbe. Az új Alfa 75 Turbo újra megdobogtatja a sportos szíveket."
Nem ismerős a lemez vhonnan?
Azon tűnődöm, hogy meddig lehet büntetlenül pörgetni ezt a "válságban vagyunk, de majd most jól kilábalunk" dumát?
Nem tudom, hogy mennyire és milyen arányban hibáztathatók ezért az újságírók, a közvélemény vagy maga a gyár (legyen bárki is az aktuális tulajdonos). Sztem mindegyik benne lehet többé-kevésbé. Ehhh...
A cikk egyébként valóban nagyon pozitív. Nem elfogultan, nem idiótán, de egyértelműen az. Anno 1986... :)))
Megfigyeltem, hogy vannak gyenge pillanatai és akkor hülyeségeket mond, csinál, amúgy egész jó fej. Talán egyre többet, minél idősebb, mint egy Dobbermann...:-))
Tehát szted Montezemolo vmi olyasmire gondolhat, hogy akkor lett volna jó eladni, amikor még volt rá jelentkező? Hmmm... Szomorú vagyok, ha így van (mármint Monti vonatkozásában). Bár a tendenciákat látva korántsem meglepett. :((
Luca Cifferi, az Automotive News egyik újságírója, aki kimondottan az oalsz vasakra specializálódott, kb. két hete írt egy publicisztikát erről. Azt írta, ha 86-ban a Ford vásárolja fel az Alfát, akkor valszeg az Alfa most ott lenne, ahol a Volvo. A kínaiak kezében. És ebben azért elég nagy realitás van. Szerintem.