jááá gyerekeeek!
ma mittaláltam, vagyis már régóta felfigyeltem rá, csak ma mentem el megnézni, mert feltünt, hogy már vagy fél éve 1 helyben áll!
egy 155ös donorról van szó, (elvileg) "2.5 V6os" széleskasztnis! :-))P
németországból lett behozva, überbrutál ültetéssel (ez is lett a veszte)!
itt van egyébként a "szomszéd" faluban, azt nem mondom meg hol, nehogy vmelyikőtök lecsapjon rá! :-DDD ezt én akarom magamnak!
az a baj, hogy a gazdája németben dolizik, de holnap este tán jön haza! így a hétvégén beszélek is vele! a szomszédja mondta, hogy V6os, meg hogy kurvára megy/ment! így csak kívülről tudtam szemügyre venni, nameg ablakon keresztül!!
rozsdafoltot nem láttam rajta, belseje is hogy mitnemondjak, de jobban egybevan, mint az enyémben (egyébként fekete kárpitozás van benne) és ha jól láttam, manuális klímás, de ebben nem vagyok biztos!!
állítólag 1 éve 200Kért árulta, még "jó állapotban"! szerintem meg tudok vele eggyezni vmi szaré-húgyé árért! sajnos csak tréleren lehet vinni, mert a bal első torony felszakadt (az említett ültetés miatt)!!

még a végén nehogy átalakítsan komplett széleskasztnissá az enyémet, ... meg klímássá, sőt még a kárpitozást is beleértve!! :-))) ;-D