Mutasd

>> Szerviz2015-07-13

Telnek a napok. Jövök megyek, mindennapi használatban az autó, nem csak hétvégén állok ki vele. Bár lehet akkor jobban bírná...
Félegyházáról hazafelé jövet egy vw golf ültetve meg minden, éppen letolni készült az útról, de úgy, hogy már a csomagtartóban volt, mint az oroszok a spájzban anno. Nem hagytam magam. Úgy is ráfér a cuccra egy kis futás hát gyí. Golfika lemarad, én megálltam mert célba értem, és: furcsa zaj a motortérből. Óó neee!!
Dee dee! Igen. Szopórollerom nem hagyott cserben, és produkálja magát, hogy meglegyen a havi 25-50 ezres alkatrész, és szervízköltségem.
Most éppen a generátor szabadonfutója lett hangos. AlbaAlfáékkal már napi kapcsolatban vagyok, hát megrendeltem, 11600.- plusz pk.
Aztán még szerelő - mert a generátor csak a jobb első féltengely kivételével elérhető - meg persze egy autóvillamosságis bére. Hurrá.
És hogy minek látom a végét? Hát annak, hogy eladom, amint olyan állapotban lesz. Fogalmam nincs mit veszek helyette - németet, nem! -, de ez a gép egy pénznyelő cucc.