Mutasd

>> Egyéb2014-04-23

Hát eljött az idő, hogy végső búcsút vegyek szeretett Alfámtól, sajnos egy baleset áldozata lett, egy figyelmetlen ember miatt (innen üzenem neki,hogy nem szégyen használni az indexet és a tükröt!!!)! De a folytatás nem marad el egy GT által, remélem sok örömet fog szerezni! Képeket nem ajánlom gyenge idegzetűeknek!

 
>> Szerviz2013-06-17

Futómű nagy szervize megtörtént:
-alsó felfő lengőkar csere mindkét oldalt
-stabpálcák cseréje
-első és hátsó lelecsillapsztok cseréje
-futómű beállítás
meg a váltó olaj cseréje

 
>> Szerviz2012-10-09

Mai nap folyamán kicserélődött a vezérműszíj és hozzá tartozó alkatrészek, hosszbordás szíj és görgői+feszítő, illetve ABS központi egysége. Következő felvonás 4 db lengéscsillapító, hátsó féktárcsa+betét cseréje illetve egy generátor felújítás.

 
>> Tuning és extra2012-09-11

Hosszú kutakodás után tudtam szerezni GTA felniket, amit ma sikeresen fel is raktunk. Csak egy a baj vége a nyárnak és mehet vissza a 16-os a téli gumikkal.

 
>> Szerviz2008-03-17

Na ugy gondoltam, hogy elkezdem vezetni én is a blog-ot az automrol! Itt legalább meglesz mit költöttem rá.
Eddigi tapasztalatom (1,5 év alatt) a 156-ossal kapcsolatban nem a legfényesebb, mivel már sokat futott és sajna nem nálam! És most eljött az az időszak, hogy lassan mindent ki kell cserélni ami forog benne.
De ez nem vett vissza az Alfa márkától, mert ha minden jó benne akkor egy nagyon hálás autó!
Elsőnek tavaj (2007) márciúsban költöttem 45000Ft-ot vezetőgörgökre és bordásszijra.
Aztán nyáron jött egy nagyobb szerviz mely tartalmazta a légszüröt, pollen szüröt, olaj és gázolajszüröt és olaj cseréjét meg a jobb első futómű kerékagycsapágyát és felső lengőkarát.
kb. 100000 Ft volt ez a kis moka.
2008. ugy kezdödött, hogy már megint nyöszörögtek a vezetőgörgök de most már komletten cserélni kellet minden. És ez mit tartalmazott: 2 db vezetőgörgő, egy kéttömegű szijtárcsát, szijfeszitöt, bordásszijat, vezérmű szettet, olajcsere, olajszürőt és gázolajszüröt. És megint 170000 Ft repült ki az ablakon. Ja és valamikor cseréltünk egy vizpumpát az 15000 Ft volt.
És még nincs vége ebbe az évbe lesz még kiadás, most jönn csak az első tejes futómű csere, bele se merek gondolni.....
De ennek ellenére imádom ezt az autót!