Tagok >> dottore >> 166 2,4 Jtd Mjet 20V

Autó adatlap

  • Típus:166 2,4 Jtd Mjet 20V
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:sötétkék
  • Jellemzők:
    Nos röviden annyi, hogy a belső vaj és bézs, a burkolatok temészetesen bőrből, de az ülések nem. Ez valami nemt'om milyen anyag, de az tutti, hogy nagyon ki van találva, hiszen nem koszolódik,nem kopik (pedig használatban van rendesen). Bőr kormány és váltógomb. Sajna nincs CD-táram, de gondolkodom, hogy utólag beszerzek egyet (és így NAVY sincs, de én régimódi vagyok, még GPS-t sem használok)
    A vasat 175 lovacska mozgatja (385Nm) teszi ezt egy hatsebes manu váltón keresztül. Gyári adatok szerint 228 a vége, de én (ohne tuning) mentem vele 235-öt és még csak az autópálya egyenesnek volt vége, így nem tudom pontosan, mit is tudhat.Majd kimegyek az Autobahnra a nyáron és megkóstolom.
    A lábacskák normálisak (=205/55 16 Good Year Eagle) Gondolkodtam a 17collos felnin, de a magyar utakat alapul véve, meggondoltam magam.
  • Extrák:
    Extra csak a gyári felszereltségű (azaz Xenon, kazettás rádió,digit klíma,ABS,ASR,10 lufi,fedélzeti számítógép, esőérzékelő ablaktörlő és végre 5 literes ablakmosó tartály!!stb) meg amit felsoroltam a jellemzőkben, de nekem így ok is, talán csak az a bizonyos CD-tár hiányzik.
  • Egyéb:
    Ami lényeges, hogy Németországból hoztam,27e km volt benne(most 89e-nél tartok), rendesen szervizelt, márkaszervízben.Amin eldőltem, az a teljesítmény melletti üzemanyag fogyasztás.Ha állok a jobb oldali pedálon, akkor sem eszik többet 6,5-6,8-nál. Az tök mindegy, hogy hány hegyet kell megmászni és mennyi benne a teher. IRRELEVÁNS!!! A sok kóstolgató akkor szokott balra nézegetni, s közben a lejtőn való előzés élményének büszkeségétől diadalmas arca elkékül,mert felfelében ahogy kell jövök, aztán megyek.
    Ja és a másik véglet. A közelmúltban úgy közlekedtem az autópályáig (50 km-en sajna még muszály) hogy betartottam minden sebességszabályt( na csak a 90 és 50-et) és az etap végére 3,3 litere fogyasztást mért a komputer.Mire leértem Siófokra (a pályán azért toltam neki) beleértve a budapesti átmenőt is kijött a fogyi egészen 5,5-re is. Úgyhogy mindíg röhögök, amikor a TV-ben bemutatnak valami fantasztikus új dízelmotort valahonnan és büszkén sorolják a paramétereket.

Fotóalbum