Mutasd

>> Tuning és extra2009-09-25

Gyönyörű hangra vágytam!!! Totti segítségével egy Bosal Brospeed hátsó kipufogódob került a járgányra. Gázadásra mélyről előtörő brummmmogás hallható :))))) Nagyon dögös!!!

 
>> Szerviz2009-09-23

Mint minden Twinspark motort, így az enyémet is utolérte a végzet. Indítás után csúnya kopogó hangot adott. Zé gyógypillantása után a vezmód kicserélődött...a kopogó hang megszünt.

 
>> Tuning és extra2009-09-11

Már egy hete semmit sem költöttem rá! ...ez nem maradhatott így. Csodás ajándékkal leptem meg az én kis "ékszerdobozomat" kapott egy igazi kemény kalapot :))))

 
>> Egyéb2009-07-17

Mivel a futómű már rendben van, gondoltam akkor most jöhetnek az új gumik. Amivel vettem azok sajnos maximum füstölésre voltak jók. A választás Dunlop Sport 01, remélem jó lesz! Méret 225/45 R17.

 
>> Esemény2009-07-16

Sajnos történt egy kis vis major. Került a jobb hátsó sárvédőre egy kis "sportcsík" és némi nemű horpadás. :( Na ezt nem nézhettem, így lakatoshoz vittem ahol is gyorsan és gyönyörűen orvosolták a problémát. Most már újra gyönyörű! :))

 
>> Szerviz2009-07-11

Épül, szépül, de a szépség nem minden. Némi futómű javítást igényelt a drágám. Ezt azzal adta tudtomra, hogy kopogó hangok jöttek az eleje felől. Elvittem Zé-hez, hogy szakértse meg. A diagnózis: Bal oldali lengőkar szilent off. Valamint a stabilizátor pálca is kivan. Oké cseréljük párba. Átnézte a hátulját is ahol g-szem csere szükségeltetett.
A végeredmény szuper stabilitás és csendes haladás! :))

 
>> Szerviz2009-06-25

Már egy hete nem költöttem az autóra egy buznyákot sem. Viszont a féktárcsák elől nem éppen voltak újszerűek (olyan válla volt mint a terminátornak fénykorában), gondoltam nem ártana egy új. Elmentem Zé-hez aki gyorsan szerzett nekem újat és be is szerelte. Ja és a fékbetétek is kicserélődtek! :))

 
>> Autóápolás2009-06-19

Sok-sok takarítás után az autó külseje szépen alakult, de a belseje rettenetes állapotban volt. Úgy gondoltam ezen változtatni kell. Keresgéltem, érdeklődtem és aztán elmentem Bara Lászlóhoz. Öt nap alatt újjá varázsolta a gépet, most már csacsi ragyi. Köszönet és hála!

 
>> Egyéb2009-06-10

Dacára, hogy megcsináltattam a klímát most mégsem akart hideget fújni. Arra gyorsan rájöttünk, hogy a kompresszor nem kap áramot. Gyorsan elgurultam Zéhez, aki nemcsak hogy a kompresszort működésre bírta, de még a centrálzárat is megjavította. Mille grazie !!!!! :))))