Mutasd

>> Szerviz2015-05-04

Hangos volt a bal első ablakemelő motorja (rettenetesen) ma kicseréltem az újabb verziós ablakemelőre. Illetve a hátsó kerékjárat hátsó részén lévő műanyag elemek és a hátsó alsó takaróműanyag is felkerült a helyére.

 
>> Tuning és extra2015-05-01

Úgy döntöttem egyenlőre próbaüzemben de berakom a gép alá a nullkilométeres FK ültetőrugószettet (35-40mm) gyorsan megvoltam vele mivel az ex 146-ból (ő is ültetve volt) megmaradt a két első lengéscsillapító (rugóstul mindenestül), így azokat használtam fel szépen megtakarítva lefestve, toronycsapágyakat szétszedve megzsírozva, igy csak egy gyors csere volt.
Sokkal mutatósabb igy az autó

 
>> Szerviz2015-04-25

Ma délelőtt nekifogtam a jobb oldali féltengelycsuklók cseréjének mivel már megrendeltem mielőtt az autó hozzám került volna. Külső/belső cserélve lett, igaz a belsővel volt gond kiszakadt a gumiharangja de ha már úgyis megbontom, akkor úgy volt ésszerű, hogy cserélem a külsőt is, jól gondoltam mert az sem húzta volna már sokáig eléggé repedezett volt a gumiharang. Illetve cseréltem az ablakmosó szivattyút is (nem működött)
jönnek majd sorban a szépészeti beavatkozások mostmár :)