Mutasd

>> Szerviz2022-10-01

Vettem két új gyári hátsó nyerget és cseréltem mellé az olajat is.

 
>> Szerviz2022-09-06

Cseréltem a két első gátlót szintén gyárira, mert a benne lévőn látszott a 14 év. Nem szeretem a korróziót a gátlón.

 
>> Egyéb2022-08-26

Beépítettem a szivargyújtó helyére a már megszokott usb töltőt, így már ebben az autóban is használható a rendszer.

 
>> Szerviz2022-08-07

Cseréltem lengőkarokat, kormánygombfejeket, stabpalcakat, és a stabrudat. Mind még a gyári volt benne úgyhogy időszerű volt...

 
>> Szerviz2022-07-06

Cseréltem a hátsó gatlokat illetve a rugokat. A gátló utángyártott a rugó ugyanolyan szinkodu gyári. Rozsda ütötte fel a fejét a rugon. Nem akartam megvárni míg eltörik és ha már cseréltem akkor a gatlokat és a hozzájuk kapcsolódó alkatrészeket is cseréltem. Illetve mind a négy dobbetet mögül a felületi korroóziot visszacsiszoltam kezeltem brunoxal és gyári festékkel lefujtam.

 
>> Autóápolás2022-06-29

Leszedtem a karbon matricákat mindenhonnan. Volt ahonnan már az előző tulaj leszedte de egy csíkot ott hagyott. Sajnos rájöttem miért, ugyanis aki felrakta ezt a borzadvanyt az a fenyezesen vágta szikevel oly módon H a fényezésbe is sikeresen belevágott a mociteton végig, hogy szárad a le a keze. egyenlőre keresek majdasik mocitetot ugyanebben a színben és ha találok hibátlant akkor cserélem. A matrica jobban zavart mint a fényezési hiba úgyhogy az összkép így is javult.

 
>> Egyéb2022-06-23

Megjött egy újabb rendelés pár olyan aprósággal amit biztosan 10bol 10en lek@ksiznanak...😃 Motorháztető kitamaszto kar rögzítő, ablaktörlő kar anyajanak a fedele stb...😃 illetve jöttek első lengőkarok de azokat majd csak később rakom vers egy gyári Mito ponyva amit a gtan is használok. Korábbi alfakbol tanulva ezeket az apróságokat addig kell pótolni illetve cserélni amíg vannak gyári újak aprópénzért...

 
>> Szerviz2022-06-21

Az autó hűtőközege gyönyörű kapucsínó színű volt. Valamilyen rizs alapú hűtő tömítő volt bele adagolva. Már első szetkapaskor is látszott hogy ez a tömítő komoly cucc mert kikemenyedett a csövek falára amelyek ropogtak mikor leszedtem őket és rattan ki belőlük ezt a Vackot. Két napja és négy atmosas után végre kiderült hogy miért töltötték bele. A fűtő radiátor volt lyukas. Kicsereltem újra atmostam. Most már teljesen rendben van a hűtőkör. Ha már belefogtam a bontásba és megérkezett a vezérlés rögzítő készlet, hát lecseréltem a vezérlés készletet vízpumpaval, a hosszbordast is feszitovel. Nem szerettem volna osszejelolgetni tekintve hogy nem tudtam hogy korábban hogyan cserélték. Vezérlés szett gyári, hosszbordas dayco.

>> Autóápolás2022-06-19

Mikor megláttam a depoban hogy 12.500 egy új kapcsoló rögtön vettem egyet.

 
>> Szerviz2022-06-16

Megkapta a felújított váltót, mellé új kuplungszettet kinyomoval és egy új kettőstömegűt. A végeredmény tökéletes. Sajnos azon kaptam magam pont ma reggel mikor ismét berendeltem egy 50.000es csomagot, hogy úgy beleálltam ebbe az autóba is mintha a GTA lenne ( vagy legalábbis mintha az enyém lenne nem a feleségemé😂). Mindenesetre ha már belefogtam akkor olyan szinten rakom rendbe az autót ami nekem megfelel(kívül belül újszerű állapot a cél). Belül csupán egy ablakemelő kapcsolót kell cserélnem a tökéletes állapotért amit meg is rendeltem, kívül majd a motorháztetőr kell újra fenyezni, illetve rendeltem egy turbó hűtő csövet, és ha kezd majd a futómű valahol gyengélkedni akkor kicserelem a megrendelt lengőkarokat egy teljes rugó gátló szettel. A projekt minden nap halad valamivel háttérbe szorítva a GTAt, viszont cserébe az asszonynak is lesz egy olyan alfaja amit úgy szerethet majd mint a Q2est. Ha nagyon megszereti akkor elnezobb lesz remélem a gtas projektel.. 😎😂 úgyhogy ezen autó tökéletesítése több célt is szolgál 😎 képeket kivételesen nem sokat csináltam, de az online számlákat természetesen továbbra is mentem.