Tagok >> Hege >> Brera/Spider Brera 2.0 JTD M 170

Brera/Spider Brera 2.0 JTD M 170 - főkép

Blog

2022-12-28
Generátor csere

Az elmúlt időben ritkábban használtam az autót és sajnos volt olyan reggel mikor alig akart beindulni. Megnéztem az akkumulátornál a töltést ami nem volt a legizmosabb. 13.7 és 14 volt között mozgott. Elvittem nálunk Kecskeméten van egy cég mely kimondottan akkumulátorokkal foglalkozik. Rámértek azt Tovább »

2022-08-18
Alupedál

Mindig is szerettem volna aluszettet. Most végre sikerült is megszerezni. Kb. 1 óra volt kicserélni, mivel kell hozzá furó is. Elég kicsi a hely én sarokfúróval tudtam kifurni a pedál furatait. Igaz a szetten már azért látszik a kopás, de nekem akkor is tetszik. Tovább »

2022-07-26
Felni csere

Az idei év elején vettem egy Ti felni szettet. A télen volt rá időm és átfestettem, mert fehérmetál színre volt festve. Ez nekem nem tetszet. Sötétszürke lett. A nyár folyamán használtam, de nekem nem jött be. Igy eladtam és az árából vettem Giulia Turbina két széles szettet. Ezek 18" felnik. Ezek Tovább »

2022-03-16
Kárpít felújítás

Sajnos a kilométerből adódóan volt már kopás a kotrmányon, illetve az ülésen is. Ezeket most mind felújítattam a kárpitos ismerősömmel. Felújította a kormányt, a váltószoknyát, a váltógombot és a két ülés szélét is illetve az ülések szivacsa már kezdődö porlásnak indult ezt is megcsinálta. Én eléged Tovább »

2021-02-06
Nívópálca tömítés

Nem túl régen Gyulán voltam és egyik reggel mikor beindítottam az autót próbáltam ablakmosóval letörölni a hátsó ablakot. Ekkor vettem észre hogy a folyadék a bal első keréknél folyik és nem jut el az ablakik. Hazaérve levettem a haspajzsot és a dobbetétet. A hiba pont a kerék fölött a dobbetétben l Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Brera/Spider Brera 2.0 JTD M 170
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2009
  • Színe:fehér
  • Jellemzők:
    nem a legfelszereltebb, de nekem ez így megfelalő. 2.0 jtdm motor 170 le, szövet belső, fix üveg tető, 17" felni téligumival,
  • Extrák:
    digit klíma, tempomat, kenwood 6,2 multimédiás fejegység,

Fotóalbum