Mutasd

>> Esemény2011-07-04

Ma délután üldögéltem a garázsban a kocsiban.... jobban mondva élveztem, hogy benne ülök. Közbe szólt a mjúzik, nyomkodtam a navigációt a fed. computert... stb.
Aztán mikor inditottam egyet (hát vazze) megijedtem egy pillanatra. Mintha minusz 40 fokban állt volna napokig a kocsi... több tekerés is kellett neki mire beröffent a motor. Mintha nem lett volna nafta, és a tankból kellett volna felszivni előre... vagy az akksi??? neeeem... (ne ijesztegess pici tütüm). Kiváncsi leszek most a reggeli inditásra.

 
>> Szerviz2011-07-02

Ma bevásároltam picit. Selenia WR Pure Energy 6 liter, gyári gázolajszűrő, olajszürő, pollen és levegőszűrő.
Srácok rendesek az autósboltban, visszatérő vevőként 20% -ot engednek minden termékükből. Már csak egy szakit kell kerítenem aki elvégzi az alkatrészek cseréjét.

 
>> Esemény2011-06-27

Ma este hazafelé utolértem valami tunyinygolt golf 3 félét. Hát mondom, ez sima ügy lesz. Körforgalom kijárat után egyből balra mellé, gáz, halad, erre a kis piszok is gázt adott, na de azért én mégiscsak egy Alfával voltam. Úgy 170-180 ig egész jól jött utánam, aztán egyre kisebbek lettek a lámpái a tükörben. Ehette a penész, hogy csak a hátsóm nézhette, na de nehogy már egy 3-as golf féleség visszaelőz.....? :D

 
>> Egyéb2011-06-25

Tegnap este cimborával megfigyeltük, hogy alapjáraton nem fut olyan szép egyenletesen a motor. Egy minimális játéka van a fordulatnak. Ő gázolajszűrő cserét javasolt. Remélem semmi komolyabb. :)
Költség még nincs, a vásárlás szinte lenullázta a számlám, de mihamarabb eszközölök egy szűröt :) Aztán repesztés...