rémGtv - Alfa Amore: Az internetes Alfa Romeo közösség

Mutasd

>> Tuning és extra2010-09-02

Ez a hét eléggé rosszul indult ... Nem elég hogy ezen a héten a suli elkezdődött , de még ráadásul a mélynyomóm is megadta magát . Ma délután vettem egy zsír új Alpine E type mélyládát ami abból jó hogy van rá 3 év garancia és természetesen nagyon szépen tisztán szól ahhoz képest hogy "csak 130 wattos" és a kis Gtv-t így is szétdöngeti :) Hurráááá most már ez tuti jó lesz mert megtanultam hogy használt hangcuccot nem érdemes venni sajnos . Ez ami most van ebbe most már megbízok ! :)

 
>> Egyéb2010-08-16

Ma megérkezett GT cartástól a Zender alfa sport matrica :D Először lemostam a Gtv-t utána egy alapos át törlés és mehetett is fel ez a csodálatos ezüst Zender matrica :)

 
>> Szerviz2010-08-04

Hát hol is kezdjem ... Elég sokat szenvedtem vele mire találtam egy olyan légtömegmérőt ami működik is és ami passzol a Gtv-be. Először ki lett mérve a hiba (természetesen a légtömegmérőt adta ki a kompjuter) Tottinak sikerült szereznie egy után gyártottat és ekkor kezdődött a szívinfarktus amikor nem volt jó bele . Körbetelefonáltunk hogy mi van és azt mondták hogy csak gyári kompletten tudnának hozni . Na ez nap még megrendeltem Phon-tól a komplett Bosch légtömegmérőt és az sem passzolt bele mert 5 talpa volt az alkatrésznek és az enyémnek meg csak 4 mert ugye ez a régebbi típus. Tegnap ez miatt nagyon felidegeltem és körbetelefonáltam egy Miskolci emberkének hogy kizárólag a régebbi légtömegmérő kellene ! Mondta hogy van és mára ideért és bele is lett téve . Ez viszont már abból a szempontból jó hogy összetudtam csatlakoztatni mert ez a bele való :) Remélem hogy a holnapi első hideg indításnál könnyen fog indulni és nem fogja kijelezni az injektort ! ...

 
>> Szerviz2010-07-28

Ma megérkezett a teljesen gyári légszűrő mindenestől együtt phon cartás-tól :) Nem volt egyszerű munka mert a kereket is lekellet szedni meg a műanyagokat amivel elég sokat szenvedtünk mire normális helyre tudtuk helyezni a csövet hogy az gyárilag is olyan legyen . Végre nyugodt vagyok hogy nem sportlégszűrőm van mert véleményem szerint csak tönkreteszi a motort és sokkal hatékonyabb a gyári ahogy mondaná Blade is :D Szép apránként azért sikerül mindent jól megcsinálni a Gtv-n . Ja és köszi Phon hogy ilyen hamar ideért az alkatrész :) Máskor is tőled vásárolok :D

 
>> Esemény2010-07-26

Július 24 én megrendezésre került az alfa amore találkozó ! Az idő szintén jó volt leszámítva a nagy szelet :) Totti és Andy volt a főszervező akik nagyon szuper programot adtak az alfásoknak és ezért sok köszönet nekik :) Reggel a Fehérvári nagy tesco parkolóban gyülekeztünk és mire mindenki odaért elindultunk Velencére konvojban ami ez is nagyon jó volt :D Mire odaértünk leparkolt mindenki a gépcsodákkal és utánna sokat beszélgettünk a cartásakkal és ezután pedig volt az ebéd ebéd után volt a hengerfejdobó verseny egyszóval nagyon jól éreztem magamat ! :D Itt van pár kép a találkozóról :)

 
>> Autóápolás2010-06-09

El sem hiszem hogy ilyen jó idő volt ma :D :D :D és ráadásul szerencsém is volt mert ugye ez az utolsó hét a suliból és előbb hazaengedtek és elhatároztam hogyha már ennyire minden jó akkor políros flakon , vizes vödör , szivacs , műszerfalápoló elő és neki ugrok a Gtv-nek hogy ilyen szép időben még jobban csillogjon villogjon :)

 
>> Egyéb2010-06-05

Tottitól sikerült megszereznem az alfacity100 nagy matricát :) Sajna kicsit gyűrődötten raktam fel de sebaj mert így is nagyon tetszik nekem a Gtv-n :P Ja és az agip kútnál lefotóztam a két alfát :D Totti köszi szépen még egyszer :)

 
>> Esemény2010-05-30

Nagyon idegeskedtem a rossz idő miatt de rájöttem hogy felesleges volt :D Az időjósok csak elijeszteni próbáltak mindenkit na de most ezt hagyjuk . A lényeg hogy nagyon jó volt a találkozó és a Gtv -m nagyon szépen viselkedett az úton :) Szóval nagyon szép kis nap volt a Május 29 és jövőre is ugyanitt ! Sajna megint lehet várni 1 évet rá de se baj , remélem hogy azért a nyár folyamán még lesznek találkozók ... :)

 
>> Autóápolás2010-05-24

Sikeresen fél napig ápolgattam a kis paripámat :) Természetesen lemostam , lebőrápolóztam , motortér át lett törölgetve , és természetesen mindent átnéztem rajta : Olajszint OK , Hűtővíz OK , Ablakmosó OK , Szervó olaj OK :) Remélem hogy szombaton nem fog esni az eső mert nagyon sokat dolgoztam a paripán !

 
>> Egyéb2010-05-14

Ma végre sikerült lecseréltetni a téli gumikat a nyári good year eagle f1 esekre és a felnik is kilettek centírozva így most már fel van készítve a nyárra ! :)