Tagok >> Szulii >> 156 1.8 Twin Spark

156 1.8 Twin Spark  - főkép

Blog

2015-04-18
Balatonkerülés

Eljött végre az egy hónapja tervezett alkalom, Balatonkerülés az Alfámmal. Keszthely, Veszprém, Siófok. Egész Balatonszentgyörgyig semmi probléma, ott úgy gondolta a javított gyertyám hogy ő is kirándul egyet. :D Keszthelyig sikerült levergődnünk, gyorsan helyben kéne találni valakit. Guglizás... el Tovább »

2014-08-24
Horvátország

Haverok, buli tengerpart... Egy kis szervócső lyukadással fűszerezve :D Történt, hogy 2 nappal a nyaralás előtt szervőszivattyú sírást kezdtem el hallani. Félreálltam az autóval, motorház felnyit, nézem a szervóolaj szintet... illetve nézném ha lenne mit nézni. Motorral elszaladtam a benzinkútra Tovább »

2014-03-16
Olajcsere 2

Elkezdett csattogni a vezérlésmódosítóm is, annak ellenére, hogy Seleniát használtam, betartottam a csereintervallumokat, Lelkiekben már fel is készültem ennek a pici, ellenben drága alkatrésznek a cseréjére. Szerencsére először az olaj és szűrők cseréjére került sor, mondom hátha az új olaj megoldj Tovább »

2014-03-08
Váltókulissza, második kör

A váltókulisszám megint az előzőhöz hasonló módon széthullott hátramenet kapcsoláskor. A különbség az előzőhöz képest annyi, hogy ezt sikerült neki Nagyatádon megtennie 50 kilométerre otthonról.... Jött a telefonálgatás, telefonos távszerelés, melynek az lett az eredménye, hogy a motortérben turkálv Tovább »

2014-01-06
Olajcsere

Elértük az első együtt töltött 10ezer kilométert, így hát az ilyenkor szokásos olajcserét is beütemeztük: Selénia Alfa Romeo 20K 10w40 Olajszűrő Légszűrő Pollenszűrő Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.8 Twin Spark
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1997
  • Színe:Fekete
  • Extrák:
    -ABS
    -központi zár
    -elektomos ablak
    -légzsák
    -kormány magasság állítás
    -állítható ülés
    -alufelni (téli, nyári)
    -ködlámpa elöl-hátul
    -szervokormány
    -elektromos tükrök
    -tetőablak
    -elektromos fényszóróállítás

Fotóalbum