A Top Gear Live Show jegyek nyertesei

2014-06-20  Alfa Amore
Budapestre látogat a BBC világhírű autós magazinja, a Top Gear! Nyerj jegyet a Top Gear Live Showra a Viasat 6 és az Alfa Amore közös játékán!
Hírek >> 2014  

Végre Budapesten is látható lesz a Top Gear Live Show! A csapat fergeteges élő show-val érkezik a Budapest Arénába július 1-jén, kedden 18 órakor.

A házigazdák: Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May a legendás Stig közreműködésével a BBC világszerte egyik legnézettebb televíziós műsorát keltik életre, bemutatva néhányat a világ leggyönyörűbb autóiból és a Top Gear Live hihetelen kaszkadőrcsapatának köröm-lerágós attrakcióiból. További részletek a showról.

A Viasat 6 és az Alfa Amore közös játékán most 20 darab páros jegyet nyerhettek a showra, csak egy kérdésre kell helyesen válaszolni.

A három nagyszájú műsorvezetőről tudni lehet, hogy imádják az Alfa Romeókat. Így a kérdésünk is alfás kötődésű lesz:

Idézd fel, mit mondott Jeremy Clarkson az Alfa Romeókról!

A megfejetést küldheted angolul vagy magyarul is az info@alfaamore.hu címre, június 28., szombat este 21 óráig. Arra kérünk, hogy csak akkor játssz, ha az Alfa Amore rendes tagja vagy, illetve ha biztosan részt tudsz venni a rendezvényen! A nyerteseket vasárnap sorsoljuk ki, és értesítjük arról is, hogy a jegyeket hogyan vehetik át. A jegyeket a Top Gear Live médiapartnere, a Viasat 6 ajánlotta fel. 

Vedd figyelembe, hogy az előadás angol nyelvű, melyet a szervezők magyarra fordítanak majd. Hogy magyarul is élvezhesd a show-t, elhozhatod saját rádiódat fülhallgatóval vagy beépített FM-rádióval rendelkező mobiltelefonodat, fülhallgatóval. Az előadás a 96,2 Mhz-es frekvencián fogható majd. A másik lehetőség egy a helyszínen megvásárolható tolmáncsgép, de ez csak korlátozott számban lesz elérhető.

KISORSOLTUK A NYERTESEKET! A páros jegyeket kedden az előadás előtt, 17.30 perckor veheted át a Budapest Aréna bejáratánál a jegypénztáraknál, Halesztől. Arra kérünk, ne késs el! :)

Bosnyák Péter Soprano
Cselovszki Roland Grando
Csörgő Attila Csöri
Fehér Adrienn AdRi.
Földes Imre Jim007
Gasztonyi Örs Tony155
Jakab András zsunior
Kárpáti Viktor Vitaprix
Kulacsik Mirkó Mirkó86
Megyesi Emil MEO
Mészáros Sándor Mesa
Nagy Richárd Richie156
Olasz Péter Pettinke
Peley Árpád Olafka
Petrekanich László TUNER
Pócsföldi Tamás Tommi
Smahó Viktória 156 Vicky
Takács Albert takacsalbert
Varga Norbert Knoxx
Walcz Barbanás Barni

Írta:
Alfa Amore