2017-07-08

AlfaCity17 - Nyerj Stelvio teszthétvégét!

Idén ismét Zánka lesz a helyszíne Európa egyik legnagyobb Alfa Romeo találkozójának: várunk Téged is AlfaCityben! Az elővételes jegyvásárlók között értékes díjakat sorsolunk ki!
Események >> 2017  

Helyszín: Zánkai Sport- és Rendezvényközpont
Időpont: 2017. július 8., szombat. Kapunyitás 10.00 
(a rendezvény már pénteken délutántól várja az alfásokat kötetlen programokkal)

A rendezvény Facebook-oldala (oszd meg, és hívd meg ismerőseidet!)

Kedvezményes jegyrendelés június 30-ig Amore-tagoknak: www.alfacity.hu
 
Jegyárak: 
Elővételben június 30-ig: 3900 forint (1 Alfa Romeo + 2 felnőtt)
Helyszínen: 4900 forint (1 Alfa Romeo + 2 felnőtt)
Minden további részvevő: 2000 forint (14 éven aluliaknak ingyenes)
 
 
Európa egyik legnagyobb Alfa Romeo találkozója idén is nagy élményekkel vár Zánkán! 
 
Vásárolj elővételben jegyet és készülj fel a hatalmas nyereményekre!

Érdemes elővételben jegyet vásárolnod AlfaCitybe, mert külön sorsolást tartunk az elővételes vásárlók között!
 
 
Az egyik fődíj egy Pilot Sport 4-es nyárigumi szett a Michelin-től! 
 
 
A másik fődíjunk pedig nem más, mint egy Stelvio teszthétvége az Alfa Romeo felajánlásában!
 
Sorsolás július 8-án 17 órakor AlfaCity színpadán.
 
AlfaCity-matrica!
Még nem késő a jegyed mellé ottleszek/ottvoltam reklámmatricát rendelned. Ára 800 Ft/db, amely tartalmazza a postaköltséget is.
Idén újdonság, hogy az "ott leszek" feliratot "ott voltam"-ra tudod cserélni a rendezvény után!
Részletek a www.alfacity.hu oldalon.
A matricákat májustól folyamatosan postázzuk!


AlfaCity kényelmi szolgáltatásai idén bővülnek: a Festipay-jel való együttműködésünknek köszönhetően már bankkártyával is fizethettek AlfaCityben: az autós és a gyalogos beléptetésnél, valamint az Alfa Amore Shopban is működik majd a kártyás fizetés! Minden közismert típusú bankkártyát elfogadunk.

PÉNTEKI PROGRAMOK: kötetlen programok. AlfaCitybe már délben beregisztrálhatsz: átveheted a karszalagokat, megkapod a programfüzetet a matricákkal, aztán felfedezheted a helyszínt. A strand büféje, a Beach Bistro egész nap nyitva tart, délutántól pedig már a foodtruckjaink is megérkeznek, így nem maradsz éhen az esti bulira.

21.00 - AlfaCity Beach Party a Fanat-x Tuning Team szervezésében!
Már péntek este nagy bulival várunk a vízparton, buli este 9-től hajnalig!
A zenéről az Alfa Amore két tagja gondoskodik majd: DJ Grande (Chabee 147) és DJ G (gabi alfa33).
A buli ideje alatt a Beach Bistro vár Titeket étellel, itallal.

SZOMBATI SZÍNPADI PROGRAMOK:

30 éves az Alfa Romeo 164! - Nagy mérföldkő volt az Alfa Romeo életében a típus: ez volt az első, már a Fiat fennhatósága alatt megjelent modell. A 164-est 1987-ben, a Frankfurti Autószalonon mutatták be és majd’ 300 ezer példány készült a 10 éves életciklus alatt. A színpadon részletesen bemutatjuk talán az egyik legszebb magyarországi példányt.

50 éves az Alfa Montreal! - 1967-ben Kanadában, Montrealban rendezték a világkiállítást. Az expo67 egyik pavilonja „A teremtő ember” tematikának adott otthont, s benne különleges emberi alkotásokat jelenítettek meg. Az egyik ilyen kiállítási tárgy volt az Alfa Romeo és a Carrozzeria Bertone közös alkotása, egy kétüléses koncepció-kupé két példányban. Az autó akkora sikert aratott, hogy az Alfa elhatározta, szériatermékké alakítja az időközben a közönség által „a Montreal”-ként emlegetett kocsit. A Montreal azóta is az egyik legkülönlegesebb Alfa Romeo. Nézd meg őt a színpadon!

15.00: Bemutatjuk a Stelviót!

15.00 órakor legyél a színpad előtt, ha nem akarsz lemaradni az Alfa Romeo újdonságáról, a Stelvióról! Az Alfa Romeo első SUV-ja olyan, mintha már a sokadikat készítette volna: lélegzetelállító forma, a legmodernebb műszaki megoldások, és a vezetés élménye ötvöződik benne is, mint minden Alfa Romeóban. Ismerd meg a Stelviót AlfaCityben!

Napközben: Summertime koncert

A dallamos punk rajongói is megkapják zenei adagjukat AlfaCityben! A Summertime zenekar énekese egyébként nagy alfás: Marci amúgy is jött volna a találkozóra a 147-esével, de akkor már megkértük, hogy lépjenek is fel! :)Napközben: Band of StreetS koncert

A pécsi Band Of StreetS a veszprémi utcazene fesztivál közönségdíjas zenekara. És hogy mit játszanak? Retró és mai slágereket fúvós- és ütőhangszerekre, valamint megafonra újragondolva!
Hallgass bele itt!

17.00: Tombola

Tombolasorsolás, értékes nyereményekkel! Külön sorsolás az elővételes jegyek (lásd fent), illetve a programfüzetben lévő tombolaszelvények között. A tombolanyereményeket csak a húzáskor ott tartózkodóknak tudjuk átadni, ellenkező esetben újrahúzunk!
A tombolán szponzoraink, kiállítóink által felajánlott díjakat sorsoljuk ki. 

18.00: Dogs n' Roses/Hoddog koncert

Hogy a rockzene kedvelői is szeressék AlfaCityt, bemutatjuk újabb zenekarunkat, ami igazából kettő: fellép a Guns n' Roses feldolgozásokat játszó Dogs n' Roses, amelynek tagjai Hoddog néven is zenélnek majd.

 
 
19.00: Hősök koncert
 
Az alapvetően Veszprémhez köthető hiphop formáció 2001 óta tevékenykedik a honi rap-szcénában. Megalakulásuk óta több saját lemez, szólóalbumok, produceri kiadványok sora jelent meg a ”Híróz” zászlaja alatt. AlfaCity színpadán teljes zenekarral lépnek fel, garantálva a hatalmas bulit! 
 
EGYÉB PROGRAMOK ALFACITYBEN:

Gyerekprogramok. A gyerekeket idén is külön - ingyenes - programokkal várjuk. Lesz felfújható akadálypálya, élő-csocsó és légvár.

Gyerekmegőrző. Ha szakemberekre bíznád fél-egy órára gyermekedet, hogy nyugodtan körülnézhess, keresd a gyerekmegőrzőt, ahol szakképzett munkatársaink fogják lekötni gyermeked figyelmét. Részletek később.

Alfárium Autókiállítás és szépségverseny. Ttestközelből csodálhatod meg az olasz autógyártás idősebb remekeit - nem csak Alfa Romeókat - az Alfárium szervezésében. Igyekszünk néhány ritkaságot is bemutatni, csakúgy, mint minden évben! 
A szépségversenyen indulhat minden 30 évnél idősebb, szép állapotban lévő Alfa Romeo. A szakmai zsűri mellett a közönség is szavazhat majd a legszebb oldtimer autóra. Ha biztosan tudod, hogy oldtimer Alfa Romeóval érkezel, küldj 1-2 fotót és leírást az autódról ide: info@alfarium.com

Tuning Alfa Kiállítás és szépségverseny. A Fanat-x Tuning Team-mel közösen várjuk olyan Alfa Romeo tulajdonosok jelentkezését, akik egyedileg szépítik, építik autójukat és szeretnék kiállítani büszkeségüket AlfaCityben. Jelentkezés emailben: tuningautokiallitas@alfacity.hu (Kérjük, leveledben ismertesd az autódat (rövid leírás) és csatolj nekünk pár képet.) Az autók beválogatását és a rendezvényen történő zsűrizését a Fanat-x Tuning csapata végzi. Az elkülönített kiállításon résztvevő autók közt szépségversenyt rendezünk és a legszebb 5 egyedileg épített Alfa Romeót díjazzuk! Ezenkívül lehetősége lesz a közönségnek is szavazatot adni az általa legszebbnek ítélt tuning Alfának!

10.00-18.00 - Versenyszimulátor. AlfaCityben az Alfa Romeókat versenykörülmények között is kipróbálhatod majd! Igaz, csak szimulátoron, de az nem akármilyen lesz: vár Téged az SBR Racing - a szimulátorok új világa. A világ legyik legélethűbb szimulációt biztosító programjában, az Assetto Corsában 3 kört mehettek majd az Alfa Romeo 4C-vel a vallelungai versenypályán. A leggyorsabbakat díjazni fogjuk!

12.00-15.00 - Kerékcsere- és izzócsere verseny - Az Alfa Amore 159-es csapata 12 és 15 óra között kerékcsere- és izzócsere versenyt szervez. Egy 159-es Alfa futóművén és fényszóróján próbálhatod ki gyorsaságodat. A versennyel Pityukomára is emlékezünk, ő készítette el az eszközöket hozzá.

Sportprogramok egész nap - Különböző ingyenes sportprogramokkal várunk, a strand területén és a vízen egyaránt. A jegyed tartalmazza a szombati napon a sportpályák ingyenes használatát: lesz strandröplabda és strandfoci, csak hozz labdát!

Sárkányhajó verseny! - Jelentkezz csapatoddal AlfaCity sárkányhajó versenyére! Várjuk legalább három, 18 fős csapat jelentkezését! További részletek itt!

Fotózkodj olasz rendőrautóval! - Ha szeretnétek olasz rendőrnek öltözni, és mindezt megörökíteni, akkor idén is lesz rá lehetőségetek. Padovai olasz barátaink, a Registro Italiano Alfasud e derivate tagjai idén is hoznak rendőr egyenruhát és megfelelő Alfát a témához! 

Szponzorok programjai - Támogatóink standján egész nap találsz valami látnivalót. További részletekért nézd meg az alfacity.hu oldalon a Kiállítóink menüpontot!

Alfa Amore Shop - Az Alfa Amore boltjában egész nap megtalálhatod azt a pólót, matricát vagy kiegészítőt, amellyel leginkább kifejezheted az Alfa Romeóhoz vagy az Alfa Amoréhoz való ragaszkodásodat. Shopunban 2017-től bankkártyával is fizethetsz!
 
Büfék - A helyszínre települő vendéglátóink egész nap szeretettel várnak! Lesz egyebek között sült hús, lángos, hotdog, pizza, fagyi, üditők, azaz minden, ami egy balatoni nyárhoz kellhet. Természetesen sör, bor és fröccs is várja azokat, akik aznap már nem vezetnek.
Idén először foodtruckok is érkeznek AlfaCitybe! itt lesz a Zabáljcsak! és a Gnocci Furgon is!  Finom kávéval érkezik a helyszínre a Vespresso Coffee.
 
21.00 - AlfaCity Beach Party a Fanat-x Tuning Team szervezésében! 
Szombat este is hatalmas bulival várunk a vízparton, buli este 9-től hajnalig! A zenéről az Alfa Amore két tagja gondoskodik majd: DJ Grande (Chabee 147) és DJ G (gabi alfa33). A buli ideje alatt a Beach Bistro vár Titeket étellel, itallal.
 
A belépőd ára AlfaCity szervezett programjain túl a következőket is tartalmazza:
- péntek-szombat-vasárnapi parkolást a zánkai üdülőközpont területén (csak Alfa Romeóval)
- a zánkai üdülőközpont strandjának ingyenes használatát pénteken, szombaton és vasárnap
- korlátlan csúszdahasználat a strandon szombaton és vasárnap (AlfaCity-karszalag legyen rajtad!)
- a szombati napon a sportpályák ingyenes használata: strandröplabda és strandfoci (hozz labdát!)
 
Vedd meg kedvezményesen a jegyed AlfaCitybe a www.alfacity.hu oldalon!
Minden hónapban amorés ajándékcsomagokat sorsolunk ki az adott hónapban vásárló alfások között!
Sorosolások: április 1., május 1., június 1. és július 1.
 
Facebook-borítókép generátor! 
Készíts magadnak egyedi borítóképet, az AlfaCity logóval! Próbáld ki a generátorunkat a www.alfacity.hu oldalon!
 
 
Az Alfa Amore ott van mindenhol:  
 
 
Összesen 249 jelentkező

Kapcsolódó topic:

Az utolsó 3 hozzászólás:

noname2017-06-28 17:55:51 // 43760
Nanáááá,ki nem hagynám.
Halesz2017-06-28 17:51:23 // 43759
Semmi gond! :) Várunk szeretettel!
noname2017-06-28 17:49:37 // 43758
U tényleg,elnéztem.Bocsi.Kösz