Aszófő (Tihany mellett cangázás)
Kis gokart, miután le rotációskapáztam a gépet, odaadta a leg hegyesebbet:D a vicc az volt hogy alig fértem bele, bukkanón farnkón a bukó koppant a vázon:D és ha fékeztem lefulladt, tehát nyomni kellett neki:D de jó volt, csak rövid:)
Buksifalva látogatás haza fele irányban:) Szép Buksi jármű!!! Dinnyevételezés, rövid beszélgetés, még sem mehettem át Simontornyán hogy ne rángassam ki, és mit csinált bütykölte a 155-öt természetesen:D

Öccs Esküdözés, komoly volt nagyon:)

Egy kis balatoni nyugalom.
Tegnap előtt meg egy ferkával cikáztunk befele a szentendrein, a második kerület felé:))) Vette a lapot a csóka nem versenyeztünk csak ahogy jól eset, (minek is versenyeztünk volna, az övé túl drága az enyim meg lassú:D, de azért ahogy kétoldalról beelőztünk egy porsche-t nagy feeling volt:D Az meg csak kapkodta a fejét, a ferka váltott vissza durrogó kipuffal, én meg 3-asban nyélgázon utána a másik oldalon:)))) De olyan előkelő volt hogy ki-ki gyorsított, de én meg nem próbáltam rá tapadni, csak tisztes távolságból próbáltam követni néha mellé mellé menni hogy egy pillanatig sem érezze hogy vérre menne, csak néztük, és hallgattuk... Ilyet még sokat:)))
Jó hát a Ferka hazatartott a II. kerületi villanegyedbe én meg csak kajálni a Kolossy térre a Vapianoba, de akkor is jó volt:))) Hát kéne egy olyan gép:P csak mibő kisnyugdíjbó?
Tegnap este meg polcot szereltem a garázsban, amúgy napközben megmozdulni sem lehet a hőségtől... életveszély... ami van..:D