Mutasd

>> Szerviz2016-04-17

kiszolgálta az idejét, megérett a cserére.

 
>> Esemény2015-10-21

Kapott egy új lökhárítót, ki lett kalapálva, festve a horpadás, egy új jobb hátsó lámpa, az első lámpák polírozva és lakkozva lettek.

 
>> Szerviz2015-09-14

178000Km. Egyre többször csúszott a kuplung magasabb fordulaton, így cseréltünk kuplungot. Ahogy az eltávolított darabot néztem... láttam megérett a cserére :)

 
>> Esemény2015-07-26

Nem értem hogyan, de elkaptam egy ott parkoló kocsit a ház előtt.

folyt köv javítás után

 
>> Szerviz2015-06-10

Lassan elérkezik a kétéves évfordulónk :) Így eltolatm Palotára, hogy felkéstzüljünk a műszaki vizsgára. ÉS eme jeles alkalomra való tekintettel, cseréltünk is pár dolgot.

Légszűrő,
olaj, olajszűrő,
pollenszűrő,
kézifékállítás bowden olajozás,
első fékpofa csere
kipufogó hegesztés
a mostanában fel felvillanó légzsák visszajelző csatlakozó rendbetétele,
műszaki vizsga

 
>> Esemény2015-03-14

Itt a Tavasz itt a Nyár :) Miután szépen lecsendesítettük a futóművet, kezdett idegesítő lenni a halk búgás gyorsításkor... Több helyről hallottam, hogy a V alakú mintázat öregebb téli gumival produkálhat ilyet. Legyen... kapott 4 vadiúj Michelin energy saver-t.

Mintha új autóba ültem volna ;)

 
>> Szerviz2015-01-30

Legutóbb csak szilent csere volt. Most már látom nem volt jó ötlet.... Elgurultunk Palotára és lecseréltük azt a zörgő vacakot, és ha már szét volt szedve, a kutyacsontokat is cseréltük.
A fakopácsok elköltöztek :) Ismét a téli gumi a legnagyobb zaj amit hallok menet közben.

 
>> Esemény2014-12-28

Kicsit sétáltam a városban. Mire visszajöttem, várt egy cetli: Bocs a kocsiért... legalább volt telefonszám is. A bal hátsó ajtóra rányitotta a sajátját :(

Csak, hogy ne legyen egyszerű... Belga autó belga biztosító...

 
>> Szerviz2014-12-15

Gyorsításkor, lassításkor húzott egy kicsit kopogott is Szóval ellátogattunk Palotára. Alsó lengőkarokat cseréltük, most mint új korában :)

És mivel jön a tél, kapott szép új gyári ablaktörlőket.

 
>> Szerviz2014-10-03

140-150km/h nál valami huppogást hallottam lassítva a szélvédőt nyomkodva már hallottam hol a hiba. Valamint sikerült kideríteni a mostanság már a tükörből is látható füstölgés okát... egy kirepedt turbócső.

Így elballagtunk ismét Palotára a szélvédő ki lett vágva újra ragasztva, a turbócső cserélve.