Mutasd

>> Egyéb2014-07-05

Ma megleptem magam egy kis olasz luxussal ,mert megérdemlem :-) .
Itt voltam
Elmentem egy Ferrari F430 tesztvezetésre, de nem bírtam leállni. Utána ingert éreztem a Maserati GT S kipróbálására. Kifele sajnos meghallottam Lamborghini hangját és visszafordultam a parkolóból és azt is kipróbáltam. Miután ott hagytam egy zsák pénzt, széles mosollyal jöttem haza. Bár ebből megcsinálhattam volna a dupla kipufogót, meg egy két apróságot, de nem bántam meg.

Ferrari F430: V8 - 496LE
Maserati GT S: V8 - 440LE
Lamborghini Murcielago: V12 - 640LE

A ferrari és Maserati nagyon hasonlit vezetési stílusra egymáshoz. Ferrari inkább sportosabb a Maserati kicsit kifinomultabb. Ami nagyon meglepett hogy hasonló érzés vezetni mint a 159-est. Hasonló útfekvés és fordulékonyság és úgyanúgy mindenki megnézi. Nem éreztem igazán nagy különbséget. Dagadt is a mellényem milyen jó kocsim van. A motornál már más a helyzet. Mind a kettőnek jó a hangja de a Maserati morajlása valami fantasztikus. Még nem halottam kocsit aminek ennyire szép hangja lenne. Mind a kettő szép autó de a Maserati itt is jobban szerepelt nálam. Kívül belül gyönyörű! Elég jól megy mindkettő, bár hamar véget ért a próbakör.
A Lamborghini egy teljesen más világ. Már beszállásnál kiderült ez egy kihegyezett sportgép. Pár centire volt a talajtól, és úgy kellett bebújni a szárnyas ajtó alatt. Fejem fölött se volt túl sok hely. Amikor beindult olyan hangja volt mint egy helikopternek. Vezetése is más. Keményebben kanyarodik, keményebben kell fékezni. Nem olyan fordulékony mint a másik kettő. Ez inkább pálya autó, míg a másik kettő simán használható hétköznapokban.
Ha három autó közül kéne választanom gondolkodás nélkül a Maseratit választanám, bár ez volt a "leggyengébb" autó a három közül. Ez volt a legszebb, legjobb hangú, legjobban használható a hétköznapokban. ( Ferrari képét oldalukról szedtem le mert amikor mentem ,álltak körülötte és utána elfelejtettem lefotózni ).
Egyszer mindenképp ki kell próbálni ezeket a kocsikat!
F430 teszt videó (ezt a kocsit vezettem)
Maserati tesztvideó
Találtam egy Lambo tesztet