147 Gta Q2  - főkép

Blog

2023-03-15
Olajcsere

Lassan (igazából nagyon is gyorsan) közeledik egy áprilisi dátum így megejtettem az olajcseret. Tovább »

2023-03-11
330as upgrade.

3 év után végre belefogtam a meglévő 330as nyereg felújításába. Levettem a hátsó nyergeket is. Mindet homokszortam, washprimer, filler, szín, 2k lakk, csavarok konzolok szintén. Felkcsovek femre cserélve. A nyergek megkapták a lussotol érkezett új dugókat és természetesen minden más is zsír újra cse Tovább »

2022-08-26
Motorkábelköteg

A 4 éve vásárolt kábel köteget leszedtem teljesen lebontottam, újra bandazsoltam majd újra gégecsőveztem. A teljes korbacs szigetelése hibátlan volt hála égnek így csak a bandázsolás és csövezés volt a munkafolyamat. Remélem hogy nem csak optikai javulást hoz az elvégzett munka hanem hosszú távú véd Tovább »

2022-05-02
Megérkezett egy korábbi rendelés.

Gyárilag fekete kék ülés szettel készült a gép. A donorbol elhoztam a szürke feketét ami nagyon szép állapotban volt. Azt nemrég eladtam és megvettem azt a szinkombot amit azóta keresek amióta megvan a gép. Nem hibátlan sajnos, de kis munkával még teljesen menthető. Ráadásul fűthető és a fles hátsó Tovább »

2022-04-30
Valtokulissza logás

Levettem a valtogombot hogy felujitsam és közben ránéztem a kulisszara ami adott egy kis meglepetést mert a holtjatek figyelése közben észrevettem hogy a kulissza felső részét tartó csavar mozog a felső résszel majdnem együtt.. egyértelmű volt hogy kilazult a csavar. Természetesen fentről hiába prób Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 Gta Q2
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2003
  • Színe:Azzuro gabbiano
  • Extrák:
    Q2es torsennel kiegészített egyebkent "szög" gyári GTA.
    Kétszínű bőr, ülésfűtés, Bose, Xenon. A számomra legfontosabb extrák mind a helyén.... A kocsiban... 😁

Fotóalbum