Mutasd

>> Esemény2012-11-27

Az este (2012.11.27) az uram tőle furcsa módon nagyon hamar hazaért a munkából, már fél hatkor megérkezett.Majd közölte, felhívta a fickó, hogy nála vannak a Gyöngy papírjai, és mától bármikor lehet menni érte. Így már világos lett a korai érkezése:)Már csak valakit keríteni kellett nagy hirtelenjében, aki elfuvaroz minket Kiskunfélegyházára. Édesapám lett az áldozat. Szegényt pont, egy családi vacsiról sikerült kiugrasztani.Mondta is, ha két perc mulva hívjuk, már késő, mert pont kitöltött egy pohár bort, és azt készült elkortyolgatni.
Este kb negyed nyolc körül érkeztünk meg, némi navigációszelídítés után, sikeresen.
Az eladó, elvitt minket a telepére, ahol a kocsi várt minket, már telljes díszben, rendszámokkal felfegyverkezve.Némi pénzszámolgatás után elköszöntünk, és jöhetett az este legizgalmasabb része, a hazaút. Induláskor megtankoltuk ,52l benzint nyelt be a kicsike, és ekkor volt a kilóméterórában pontosan 70 440 km.
Már néhány méter megtétele után a menyországban éreztem magam, és Tibi is. Megállapítottuk, hogy nagyon kényelmes az autó, kiválóan fekszi az utat...stb....Aztán azt is megállapítottuk, hogy miért is számítottunk másra, hisz ez is egy ALFA! Ízzig vérig az!
Este fél tízkor végre begördültünk a kicsike otthonába.Régóta megálmodott pillanatok voltak ezek számomra, és nagyon örültem, hogy végre elérkeztek.