Mutasd

>> Esemény2013-06-09

Ma egy éve, hogy teljesült egy nagy álmom. Megvettem életem első autóját, méghozzá egy Alfát. Egyszerűen gyönyörű, nagyon megfogott. Szép állapot, kívül, belül. Amik már az én kezem alatt kerültek rá: ledes izzók pár helyen, sötétítőfólia B oszloptól hátra, kristály oldalirányjelzők, új Hankook téligumik, gyári Alfa Romeo lemezfelni matt feketére fényezve, új Dunlop nyárigumik, 17"-os alufelnik újrafényezve, Alpine hangszórók elöl, Infinity mélyláda, Magnat erősítő, féknyergek festése, teljes alvázvédelem. Sajnos voltak szervízes időszakok is, de egy ennyi idős autónál szerintem ez elfogadott. Generátor csere, bal első-felső lengőkar csere, fékfelújítás. 9000 km-t tettem meg vele az év során.
Ezen az egy év alatt nagyon sok dicséretet kaptam, szinte mindenkitől. 'szép autó', 'hú de jól néz ki' sokszor már nem is tudtam mit mondani csak, hogy köszönöm. Egyszerűen büszke vagyok az autómra. Próbálok rá vigyázni megőrízni az állapotát.
Nemhittem volna, hogy bekerülök majd egy ilyen összetartó csapatba mint az Alfások. Hihetetlen élmény amikor jön szembe egy cartárs és villogtat, integet, örül. Szeretnék még sokáig közétek tartozni, egy ideig még a 156-tal aztán később ki tudja mivel de tuti, hogy egy szép Alfa Romeoval.

"Az olasz autókat lehet szeretni meg nem szeretni, de egy biztos, ha az Alfa Romeo nem lenne, akkor most az egyik legszebben csillogó ékkő hiányozna az autógyártás koronájáról,hogy miért? mert gyonyörű"