155 1.8 ts - főkép

Blog

2016-09-20
Kisseb felújítás

Kicsit elhanyagoltam a blogot. Most igyekszem pótolni. Mióta nálam van azóta nagyon sok mindent javítottam újítottam rajta. Próbálom megőrizni az utókornak. Kapott új fékeket előre és hátra is. Új fűtés csapot. Új lengőkarokat , kormányösszekötőket, kutyacsontokat, váltó felöli tartóbakot. Mind a 4 Tovább »

2013-11-21
kézifék kötél csere

Gondoltam a télre lecserélem a kézifék kötelet, mert mióta nálam van azóta minden télen befagyott. Elmentem utánajárni, hogy ez mennyi is lesz nekem. Unix nál 7990-től kezdődőtt darabja, ezt egy kicsit sokaltam igy mentem tovább. Itt győrben van egy Fiat-os bolt gondoltam ott mindent tunak és könny Tovább »

2013-02-09
Olajnyomás mérő jeladó

Sikeresen bele barkácsoltam a lada olajnyomás mérő jeladót a szekérbe. Leirása szerint teljesen megegyezik az alfának a jeladójával, de külömben nálam ez nem nagyon nem lett igaz most. Annó a ritmómba vettem egyet az teljesen ugyan azt mérte mint a gyári. Aztán a ritmót lecseréltem egy Lancia dedr Tovább »

2013-02-07
Só mentesítés

Elvittem a kocsit egy kis fürdésre, mert nagyon kicsapta a só körben a lökhárítók és a küszöbborítások körül. Az egész alját végig mindenhol átmostam. Igy sikerült. Csak úgy ragyog a napfényben :-) Tovább »

2013-02-06
Olaj csere

Eljött már nagyon az ideje az olaj cserének. Selenia 20K megérkezett szűrővel eggyütt :-) . Márcsak egy olajnyomás mérő jeladóra kéne befektetnem, de horribilis áron adják ( 13590 ft ) ennyitt nekem nemér meg. Inkább veszek helyette pollen és levegőszűrőt. A jeladóból meg szerzek bontottat vagy fara Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:155 1.8 ts
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1996
  • Színe:kék metál
  • Jellemzők:
    1.8 8v (ami lehet hogy nem is 1.8 hanem csak 1.7) motorral szerelt és már a szélesített változat. Teljesen gyári.
  • Extrák:
    2 elektromos ablak, kp zár, állítható kormánymagasság, elől hátul kartámasz, gyári 15"-os alufelni, indításgátló, ülésmagasság állítás, elektromos tukrök, szinezett üvegek, autómata klíma.
  • Egyéb:
    A kocsit nem rég vásároltam 2011.05.10-én. Szerelem volt első látásra. Az tény hogy nagyon szép kis jószág kivülröl nézve, nagyon egyben van motorja csendes, nem zörög a lánc sem, nem is kopog szoval jó hangja van. A kuplungja az mióta megvettem az egyre rosszabb, már amikor vettem is tudtam hogy nem az igazi mert nagyon magasan emelt csak ki de még nem csuszott el. Természetesen kereskedésben vettem a gépet, pedig megfogadtam, hogy többet soha. De ez is volt az utolso az már biztos.

Fotóalbum