Mutasd

>> Egyéb2011-01-31

A HÓNAP FORDULATA!! :) vagy inkább :(

Tavaly októberben ezt írtam a 2009-ben totálkárosra tört 147-esünk emlékére a blogomban a baleset utáni ügyintézésről:

"(...) Gyanús az egész, kérdezem tőle, ugye nem azon mesterkednek, hogy ebből a gazdasági totálkárosra vett roncsból autót csinálnak? Mondja vidáman, dehogynem! Hoznak Németből egy másik Alfát, aminek meg a feneke tört rommá, kettévágják, a kettőből csinálnak egyet. "

Ma telefonált egy autókereskedő x Autóház Kft-től. Mondja, hogy volt-e nekünk egy 147-es piros Alfánk. Igen. A kocsit a napokban ellopták (!) az új tulajdonosától (!!) és mivel csak 1 kulcs volt, őket, mint eladókat is megkereste a rendőrség , hogy nem mi, a régi tulajdonos loptuk-e vissza!!!!!!!! :) :)

Szóval a totálkáros roncsot csak visszakalapálták forgalomba a mocskos gengszter biztosító, meg az ő roncsautós nepperei. Kíváncsi lettem volna az új tulajdonos arcára, amikor vásárlás előtt látta volna a baleseti fotóinkat, meg azt, hogy miként nézett ki a csilivili piros, fullextrás Alfája nem is olyan rég. Hát, mondja a kereskedő, pár helyen újra kellett fújni egy kicsit, mert a doktornő meghúzta itt-ott parkoláskor, de semmi komoly.... :)
És biztos nagyon szép pirosra lefújták, mert volt, akinek megtetszett és megvette, és másnak is megtetszett, mert ellopta.

Szegény autó, nehéz élete van.... :(