Tagok >> Évi >> 147 1.6 Twin Spark

147 1.6 Twin Spark - főkép

Blog

2013-04-16
Fájó szívvel tudatom,

hogy megválunk a legdrágább és legszebb kisautómtól, mert kinőttük. Remélem szerető új gazdát találunk neki, aki legalább annyira szereti majd mint én. http://www.gebrauchtwagen.at/detailansicht.php?id_fa Tovább »

2011-02-08
Kutya vs. alfa

A kutya összeveszett az autómmal, vagyis inkább a nyomok alapján az autóra felmenekülő macskával, az eredmény elég durva lett. Az egész motorháztetőt összekarmolászta. Király dolog az esküvő előtt 4 nappal ilyennel foglalkozni, és persze mégiscsak a mi kutyánk tette, a kis édes drága, mégcsak har Tovább »

2011-01-13
menyasszonyi

Apait-anyait beleadva próbáltam meggyőzni a családomat arról, hogy miért lenne jó a kisautóm esküvői autónak, de minden érvem süket fülekre talált, mivelhogy ez a legeslegicuripicuribb, el sem férünk benne... A legnagyobb probléma persze nem az örömszülőkkel volt, őket még csak le lehetne rázni... a Tovább »

2010-11-25
Charlie is megmondta....

Mióta megvan az autóm, Charlie minden találkozásunk alkalmával (legutóbb a halottak napi családi temetőkörút utáni közös ebéden) számonkéri rajtam, hogy cseréltem-e vezérműszíjat és társait. Persze a válasz mindig egyértelmű NEM, azzal a "jajhaggyálmár" nézéssel, mivelhogy alig futott még az autóm. Tovább »

2010-11-04
Rendszám, biztosítás és kerékcsere...

November elsejével nem csak a kötelezö téli gumi szezonja köszöntött be, hanem sikeres átköltözésem befejezéseként az ideiglenes bécsi rendszámot is leadtam, és megkaptam a végleges korneuburgit. Ezáltal a kötelezö biztosításom havi 85 jurora esett vissza, juppiiiii..!!! Kicsit sajnálom a kék re Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum