156 2.0 TS - főkép

Blog

2009-12-28
Polír

Októberben még itt volt a jó idő lemostam még egyszer a kocsit, és nem tudtam ellenállni bevetettem a polírpasztát! Az eredmény magáért beszél, 1 hónap elteltével 24.-én megejtettem a karácsonyi autómosást, a nagy hóesés után, az eredmény magáért beszél..... Tovább »

2009-12-28
Zöldkártya

Október végén lejárt a zöldkártyám, üszögpusztára mentem van ott egy jó kis hely, ha valakinek kell megadom az elérhetőségeket, nagyon korrektek és rendesek voltak. Tovább »

2009-12-28
Műszaki....

December elején lejárt a műszaki, de nem volt probléma, jöttünk, láttunk győztünk! Tovább »

2009-12-28
Termosztát!

Miután megvettem a kocsit pár napra rá már történt is valami. Elszállt a termosztát. Ki is lett cserélve, nem lepődtem meg, hisz kb. 8 hónapot állt a kocsi, így nem csoda, hogy berohadt. Van egy jó emberke aki segített megoldani a problémát, rögtön lecseréltük a hűtővizet is. Jófajta fagyálló került Tovább »

2009-12-28
Légszűrő és pollenszűrő csere.

Légszűrő és pollenszűrő csere! Eléggé párásodott a kocsi, gondoltam ki kellene cserélni a pollenszűrőmet, na de akkor sor kerülhetne a légszűrő cserére is. Neki is láttam, rendkívül egyszerű volt a pollenszűrővel a dolog. Nem is kellett levennem az ablaktörlő lapátot sem. A következő lépés a légszűr Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 2.0 TS
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1998
  • Színe:Piros
  • Extrák:
    ABS, Vezető- utas- és oldallégzsákok, automata klíma; elektromos ablakok elöl, fakormány, fahatású műszerfal, plüss kárpit, imobliiser, 15' alufelni, kp.-i zár.
  • Egyéb:
    Gyári sportrugók, Sebring sport dob.

Fotóalbum