Mutasd

>> Szerviz2010-09-09

A kenyszerü gumicserekor felhivtäk a figyelmem az elsögumik belsö felenek aranytalan kopäsära.Azonnal vedekeztem hogy egy eve ällittattam futomüvet.Mivel a gumis sräc jobarät,ezert hittem neki es ujra mentem futomüällitäsra.
Mint kiderült tavaly a "beällitäs" a györi Hatvani gumiszervizben valahogy nem sikerült.. Grrrrr....söt a kerekösszetartäs kerekszettartäs lett a beällitäs utän..ezertis a belsö felület kopäsa...Az összekötökön az anyäk berohadäsäbol levont következtetes szerint tavaly tuti nem voltak meglazitva...Namärmost imigyen nehez pl kerekösszetartäs ällitani...
Most a sräcok a Kiss Gumiszervizben nem kis munka ärän beällitottäk a futomüvet. Ezer köszönet erte.Mindenkinek ajanlani tudom a munkäjuk.

 
>> Tuning és extra2010-08-22

Hosszas agyaläs utän bekellett lässam a 8,5" szeles felnik nemigazän optimälisak telire,igy a csere mellett döntöttem.Meghirdettem a Zendereket, hamarosan jelentkezett is egy cartärs aki a Spiderere a 16"-os gyäri felnikert cserebe szerette volna a Zendereket.
Tetszett az ajänlat igy az üzlet megköttetett.
Mindenki elegedett..Märcsak a teligumik hiänyoznak...

>> Egyéb2010-08-22

Nem neveznem szerviznek,semminek,egyszerüen felhäboritonak,bosszantonak stb stb....40000 Ft-omba került egy egyszerü utazäs.
Häla Istennek szorgalmasan adozunk az üzemanyagban, fizetjük a sulyadot...
sajna nemvolt lehetösegem egy gödröt kikerülni,szük volt az ut,teherauto a mäsik sävban...igy az egyik kerek elcsipette egy gödröt,ami a gumi belsejet egy az egyben levägta...15000 km-t futott gumi kukäs...
Nem voltam ideges ugye?Gumi raktäron nincs,igy vehettem addig egy azonos meretü hasznalt gumit,mig rendelesre megerkezik...
Nem tudok mäst mondani katasztrofa az egesz nem mäs...Felhäborito....

 
>> Szerviz2010-06-07

Esedekes volt a csikozos ablaktörlök csereje, a välasztäs a bosch Aerotwin lapätokra esett.Köszönet erte innenis Sanyi barätomnak! :D
Designosak,es az elsö probäk alapjän hibätlanul teszik a dolgok,ha tartosak is lesznek akkor elegedett vok.

>> Autóápolás2010-05-17

Meg nemvolt eleg fekete a vas,uh kicsit alakitottam meg rajta...
Az elsö räcsok ezüst szinüek voltak.Mostmär vegre rendes szinük van... ;) Fekete.
Most igazan morc a vas.
Jutott nemi lökhäritofestek a hätso lökös diszlecere is, es a "B" oszlopra is.
Valamint miutän kicsit megkopott a Kicker räcs a läda elött ezert azis uj fenyben tündököl.Fekete alapon gyemanteffekt lakk.

 
>> Tuning és extra2010-05-17

Hosszas kutakodäs es töprenges utän vegre sikerült kivälasztanom a pedälszettet a gep szamara.A döntes egy Dunlop szettre esett,eppen joarasitva volt ebayen.Sztem jol nez ki.

>> Tuning és extra2010-04-25

Vegre jutott idöm a hifiinstallban a käbelek rendezgetesere.Elfogyott pär käbelkötegelö, pär meter spiräl käbelcsö,de sztem ennyit megerdemelt a rendszer.
Valamint likvidäläsra került a jobboldali napellenzöröl a legzsäkos figyelmeztetö folia...
tul szines volt :)
Bekerült a Ground Zero monoblokk bemenetijel vezerlöpotmetere is.

 
>> Egyéb2010-04-10

Kicsit ätszabtam az Alfacity matricät,mert nem akartam a fel autot betakarni vele.
igy 2 reszelte került fel a hatso ablakra,a harmadik közepsö resze a szekrenybe kerül kesöbbi felhasznalasra :)

 
>> Tuning és extra2010-04-08

Hosszas szenvedes -ami az ällando biztositekcsereket jelenti az egycsatornäs erösitöben- vegetert ...
GTVili cartärs rävezetesevel es a luzer manual ättanulmänyozäsäval meglett a hiba.Megprobältuk hidalni az egycsatornäs erösitöt..megtevesztett minket bekötesnel a 4 kimenet...
Hamär bontottam az installt megkerestem a Hertz EP4 helyes beällitäsait is.Uh mostmärcsak a hangoläs van hätra.

 
>> Szerviz2010-04-07

Vegre ujra felkerültek a Dotz felnik a Vredestein nyäri gumikkal. Lehet ujra hasitani,es a kanyarokat rendesen bevenni...Es a vas ujra dögösen virit.