Mutasd

>> Tuning és extra2016-05-07

Több okból szerettem volna tolatóradart, és mivel a gyári megoldások híve vagyok egy bizonyos határig így ez mellett döntöttem. A hátulja ki van vezetékezve, így kezdésnek az lett megcsinálva. Az alkatrészeket bontóból szereztem be. Megéri több helyen érdeklődni így az ár akár a harmadára csökkenhet.
Volt ahol hülyének, volt ahol fejős tehénnek, volt hogy mind a kettőnek néztek. Ami teljesen leszerepelt, bár idáig meg voltam velük elégedve az a tatai bontó volt.
Viszont az Alfadepó, és az érdi bontó nagyon segítőkész volt ötletekkel, tanácsokkal, és az áruk is nagyon jó.
Mivel nem akartam lökhárítót cserélni mert ez már átlépte volna az ingerküszöbömet fényezéssel együtt, így csináltattam hozzá tartókonzolt. Közben Roben5 cartárssal konzultáltam, aki szintén hasonló projectben van, s ő ajánlotta a BMW tartókonzolt, ami utólag felszerelhető, és jó az Alfához. Előre ilyen kerül majd. Tőle származik a hátsó vezérlőegység, mivel ideiglenesen csak a hátulját kötöttem be idő hiány miatt, mert az eleje nincsen kiépítve.
Amin meglepődtem, mikor levettem a lökhárítót, hogy hiányzott pár csavar a tartókonzolból, és a lökhárító héja teljesen le volt válva a vázról. Így az egész újra lett hegesztve és ragasztva.
Az ár tartalmazza a ragasztót, reszelőt, fúrót, a kétkomponenses kikevert festéket, amit spray-be töltöttek.