Tagok >> B4nshEE >> 145 1.4 twin spark 500 limited

145 1.4 twin spark 500 limited - főkép

Blog

2010-06-05
Jobb küszöb műanyagozás

Még december 24.-én történt 1 kisebb gixer. Finoman fogalmazok: H rohadna meg ott ahol van az a Buzukis aki télen rallyzgat! Történt ugyanis h T elágazáshoz közeledtem mikor hirtelen balról kanyarodott be 1 buzukis aki kicsit nagyobb tempóban jött, valszeg megszokta h mennyivel veszi nyáron ezt a ka Tovább »

2010-06-04
Rendszámkeret eltüntetése

Szinten Vale7 kollégával még aznap leszedtük a rendszámot, és felfúrtuk. A rendszám e a lökös közé tettünk 1-1 levágott darabot egy locsolócsőből, h legyen neki 1 kis távolság illetve ne verje szét a rendszám rezgés közben a fényezést. Jól nézz ki :D Sajna a képeket mobillal csináltam, azért ilyen f Tovább »

2010-06-04
Pollenszűrő csere

Vale7 cartársal kicseréltük a pollenszűrőt. Mit is mondjak, szerintem még az életben nem volt cserélve :D. Képet elfelejtettem készíteni róla, de el tudjátok képzelni :D. Aznap pont esett, szóval le is tudtam tesztelni. OMG látok rendesen, nem párásodik annyira a szélvédő. Oldalt kicsit, de az semmi Tovább »

2010-06-03
Hátsó fékek cseréje

A hátsó fékeim már vason voltak, még Tóth Gabi szólt mikor cserélte vissza a kerekeket (téliről nyárira). A haverom pont egy autó alkatrészboltban dolgozik, így jutányos áron vettem a hátsó tárcsákat és hozzájuk a betéteket. TRW tárcsák+betétek 12500Ft. Köszi Haver! Persze ki szerelte fel? Naná, Tovább »

2010-05-18
Lökös és bal első sárvédőív fényezése

Még januárban vettem a Nyíregyházi bontóban 6500Ft-ért bal első sárvédőívet. Mivel az autó törött volt, mikor vettem tisztában voltam vele, és biza ezt az elemet elég ótvarul fújták le (rohadt az elem belül illetve a küszöbnél) így kicseréltettem. Nagy köszönet Vale7-nek érte, megszenvedett vele. Il Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:145 1.4 twin spark 500 limited
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2000
  • Színe:Nero
  • Jellemzők:
    A vásárlást megelőző hetek nagy családi viták előzték meg :( Mindenki mondta h Alfa -t ne mert drága az alkatrész bla-bla-bla, az én döntésem az én pénzem, beleszerettem.
    Miután minden ellenzője ült benne megdöbbent arckifejezéssel száltak ki belőle, majd közölték: "Még jó, hogy nem engedted magad lebeszélni"
    2007.05.30. -án vásároltam, apróbb javításokra szorul, nagyon szeretjük a családban. Már nevet is kapott: Black Pearl. A képek elég rossz minőségűek, meg szegénykém koszos is, de majd ha rendbe lesz hozva értem ez alatt, h már nem kell többet a szervízbe vinni (le lesz mosva , ki lesz takarítva, szélvédőcsík stb a helyén lesz) akkor majd jobbminőségű szebb képeket is csinálok róla.
  • Extrák:
    Szokásos alapextrák(el.ablak, el.tükör, kp.zár, szervo,ABS, 4 légzsák, klíma), fém pedálok -váltó -kézifékkar; küszöb ill. tető spoiler, sportfutómű, 15" alu felni
  • Egyéb:
    Sajna a klíma nem működik :(, gáz van benne a keringető motor generátorról beindúl, valszeg valami vezeték szakadás a ludas (autószerelő rokon nézzte eddig), ha valaki meg tud dobni 1 145 ts klíma kapcsolási rajzal megköszönném :D

    2007.06.07. Olajcsere (csakis Selenia)+szűrő csere, műszerfalvilágítás megbütykölve (halvány volt). Ekkor derült ki, h honnan csöpög az olaj (féltengely gumiharangot kell cserélni).

    2007.06.20. megérkeztek a féltengely gumiharangok (12.500,-) , köv héten ki lesz cserélve (csöpög belőle az olaj [nem vészesen de akkor is] így gyorsan eszközölni kell a cseréjét).

Fotóalbum