Autoglym Shop - Külső termékek

2015-01-01  Alfa Amore
Vásárolj egyedi árakon Autoglym termékeket tőlünk!
Hírek >> 2015  

Bodywork Shampoo Conditioner

Az Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner gondos és rendszeres használatával könnyen eltávolíthatók a közlekedési szennyeződések és nagyban hozzájárul autó eredeti fényének megőrzéséhez. Az Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner különleges összetevőket tartalmaz, amik fényes vízlepergető bevonatot képeznek, hogy védjék és tartósabbá tegyék az Autoglym polírok hatását és megelőzzék a korróziót. Hígítási aránya 1:500

BSC500 / 500 ml
Bolti ár: 3 200 Ft
AA ár: 2 500 Ft

 Extra Gloss Protection

Ha olyan tökéletes és ragyogó fényt szeretnél látni az autódon, mint egy kiállítási tárgyon, ez a megfelelő termék a számodra. Az Autoglym Extra Protection egy extrakemény védőréteget képez, ami kemény gyanták és viaszok komplex keveréke. A kezelt felületeket egy szuper-kemény bevonat védi, hogy a fényezés ragyogása még tovább tartson.

EGP325 / 325 ml
Bolti ár: 4 400 Ft
AA ár: 3 500 Ft

 Fast Glass

Az Autoglym egy szuper sprayt ajánl a gyors üvegtisztításra kívül és belül a kristálytiszta, foltmentes eredmény érdekében, üveg és műanyag ablakokon egyaránt. Az Autoglym Fast Glass szilikon, viasz és csiszolóanyagmentes, így nem hagy semmilyen nyomot. 

Mivel nem tartalmaz csiszolóanyagot, különösen ajánlott akril- és műanyag ablakokra, amiket egy csiszolót tartalmazó tisztító, rendszeres használat esetén könnyen összekarcolhat, elhomályosíthat. Az Autoglym Fast Glass használható még a beltéri műanyagok portalanítására és a madárürülék, fanedvek és rovarok eltávolítására a fényezésről, ha az azonnali mosásra nincs lehetőség. 

FG500 / 500 ml
Bolti ár: 2 990 Ft
AA ár: 2 490 Ft

Rapid Detailer

Az Autoglym Rapid Detailert használd a rendszeres mosások között, por, ujjlenyomatok és a laza szennyeződések gyors eltávolítására. Emellett plusz védelmet is ad a már waxolt felületnek.

RD500 / 500 ml
Bolti ár: 4 300 Ft
AA ár: 3 600 Ft

Car Glass Polish

Speciális tisztító és polírozó összetevőinek köszönhetően, könnyen és gyorsan távolít el minden szennyeződést, aminek eredménye egy kristálytiszta, foltmentes felület - kívül és belül.  A legtöbb háztartási üvegtisztító waxot vagy szilikont tartalmaz a kellő kozmetikai hatás elérésére, de ez elkenődve, nedves időben igen veszélyes lehet a szélvédőn. 

Acryl vagy műanyag ablak tisztítására használj Autoglym Fast Glasst, amit ezekre a felületekre fejlesztetünk ki.

CGP325 / 325 ml
Bolti ár: 3 200 Ft
AA ár: 2 700 Ft

Metal Polish

Az Autoglym Metal Polish, hosszan tartó ragyogó fényt biztosít minden polírozható fém felületnek, mint a króm, rozsdamentes acél, réz, aluminimum és egyéb ötvözetek. Használható fényszórókon, kilincseken, hűtőrácson, felniken, motorkerékpár / kerékpár kerekein, küllőin, kerékagyon stb. Ajánlott autók, motorkerékpárok, hajók, légi járművek és lakókocsik fém alkatrészeinek fényesítésére.

MP / 55 ml
Bolti ár: 2 990 Ft
AA ár: 2 490 Ft

MP325 / 325 ml
Bolti ár: 4 990 Ft
AA ár: 3 390 Ft

 Paint Renovator

Az Autoglym Paint Renovator egy csiszoló hatású fényezés felújító.

A csiszoló hatású polír alkalmazását mindig korlátozza a problémás, karcos vagy oxidált felületekre. Egy autó fényezése nagyon vékony és minden alkalommal tovább vékonyítjuk, amikor csiszoló hatású terméket használunk. A legtöbb gyári fényezés külső rétege keményebb, mint az alatta található, ezért óvni kell amilyen hosszú ideig csak lehetséges.

Javasoljuk, hogy először mindig próbálkozz Autoglym Super Resin Polishal orvosolni a problémát, mert az nem tartalmaz csiszoló anyagot. Ha további kezelésre lenne szükség, az Autoglym Paint Renovator rendkívül gyorsan dolgozó csiszolóanyagot tartalmaz, így könnyen kontrollálható a vágási és polírozási művelet. Eltávolítja a kisebb karcolásokat és oxidációt. Nem tartalmaz szilikont.

PR325 / 325 ml
Bolti ár: 3 200 Ft
AA ár: 2 600 Ft

Super Resin Polish

Hosszútávú szépségápolás minden fényezéstípusra, beleértve a metálfényt is.

Az időszakos polírozás (csiszolás nélkül tisztítja és fényesíti a lakkot a fényezés elvékonyodása nélkül) kíméletesen távolítja el a fényezésbe ágyazódott káros szennyeződéseket és egy kemény, ragyogó védőréteget hoz létre, hogy megóvja a drága fényezést a környezet káros hatásaitól.

A nemzetközileg is elimert Autoglym Super Resin Poilsh egyszerűen használható kombinációja egy tisztítószernek, polírozónak és waxnak. Ideális minden típusú és színű, új és mérsékelten kopott fényezés kezelésére, beleértve a metál, színtelen lakk és vízbázisú fényezéseket is. Az Autoglym Super Resin Polish kis molekulasúlyú gyantákat tartalmaz, amikkel különleges kozmetikai hatás érhető el és védelmet nyújtanak a legtöbb káros környezeti hatással szemben.

SRP325 / 325 ml
Bolti ár: 3 990 Ft
AA ár: 3 390 Ft

SRP500 / 500 ml
Bolti ár: 5 300 Ft
AA ár: 4 500 Ft

Ultra Deep Shine

Speciálisan a sötét fényezésekre kifejlesztett készítmény ami egy lépésben políroz (csiszolás nélkül tisztítja és fényesíti a lakkot a fényezés elvékonyodása nélkül) és egy tartós, kemény védelmi bevonatot hoz létre a legmodernebb technológiák felhasználásával. Új és használt fényezésekre egyaránt használható. Ajánlott új és mérsékelten kopott, sötét árnyalatú fényezésre. Csökkenti és megszünteti a hologram hatást, valamint a kisebb karcolásokat.

UDS500 / 500 ml
Bolti ár: 7 200 Ft
AA ár: 6 500 Ft

Clean Wheels

Az Autoglym Clean Wheel egy szuper hatékony megoldás amit egyszerűen a kerékre kell szórni, átkefélni és lemosni. Gyorsan feloldja a legtöbb szennyeződést aluminium, króm és festett kerekekről. A termék használata különös gondosságot igényel. A nem szabványos, vagy galvanizált kerekekre, felületes közúti szennyeződésre használjon inkább Autoglym Custom Wheel Cleanert.

CW500 / 500 ml
Bolti ár: 3 400 Ft
AA ár: 2 900 Ft

Custom Wheel Cleaner

Biztonságosan feloldja a fékport, króm, polírozott és galvanizált felnikről. Különleges biológiailag lebomló, felületaktív anyagok, oldószerek és lúgok különleges savmentes keveréke biztosítja, a fékpor, korrózió és közlekedési szennyeződések gyors feloldását a legnehezebben megközelíthető helyekről.

CWC500 / 500 ml
Bolti ár: 4 300 Ft
AA ár: 3 600 Ft

 

 

 

Instant Tyre Dressing

 

Csak egy fújásra van szükség az Autoglym Instant Tyre Dressingből, hogy újjávarázsolja abroncsai látványát és javítsa az autód megjelenését. A tartós polimerek és ápolószerek keveréke, tökéletesen revitalizálja abroncsaid és újszerű látványt eredményez.

Egyszerűen fújd az abroncsra és hagyd megszáradni a ragyogó megjelenés elérése érdekében. Ha természetesebb látványra vágysz, száradás előtt töröld le a felesleges anyagot az abroncsról. Vedd figyelembe, hogy a termék használata csúszós felületet eredményez, ezért soha ne alkalmazd motorkerékpár abroncsainak futófelületén.

ITD500 / 500 ml
Bolti ár: 3 300 Ft
AA ár: 2 600 Ft

Active Insect Remover

Az Active Insect Remover egy koncentrált hab, amit azzal a céllal fejleszettek ki, hogy az elkenődött rovarmaradványokat gyosan és hatékonyan távolítsa el a jármű karosszériájáról, szélvédőjéről és fényszóróiról. Használható útközben a probléma gyors kezelésére, vagy egy komplett autótisztítási folyamat részeként.

AIR500 / 500 ml
Bolti ár: 3 500 Ft
AA ár: 3 000 Ft

Bumper Care

A műanyag lökhárítók és díszlécek is ugyanúgy szenvednek az időjárási és környezeti hatásoktól, mint a fényezés. Az Autoglym Bumper Care helyreállítja a megfakult műanyag elemek színét és egy áttetsző, rugalmas védőréteget képez rajtuk, ami óv a környezeti behatásoktól. Használhatod bármilyen külső műanyag és gumi alkatrészen, ideértve a lökhárítók, sárvédők, rács, tükör burkolatok, szegélyek, díszlécek gumiabroncs falak, vinyl tetők, spoiler és sárvédők. 

BC325 / 325 ml
Bolti ár: 3 700 Ft
AA ár: 3 200 Ft 

High Definition Cleanser – Lakktisztító

A tökéletes waxolás elérése érdekében, fontos a fényezés mély tisztítása, zsírtalanítása és hogy biztosan eltávolítsa a közlekedési szennyeződés, rovar, régi wax stb. minden nyomát. Mivel az általános samponok és gyurmák nem mindig távolítják el maradéktalanul a régi wax rétegeket, a High Definition Cleanser a hatékony megoldás az összes felszíni szennyeződés eltávolítására. Egy friss tiszta felületet hagy maga után ami ideális a tökéletes végeredmény elérése érdekében. Különösen akkor, ha a High Definition Wax-al szeretné biztosítani az autó végső védőbevonatát.

HDCLEAN
Bolti Ár: 11.500 Ft
AA ár: 10.000 Ft

Engine & Machine Cleaner

Az Autoglym Engine & Machine Cleaner egy rendkívül hatékony vízbázisú készítmény, motorok, alkatrészek, kerekek és egyéb felületek tisztítására. Úgy működik, mint egy mosó és tisztítószer, zsírtalanítóval kombinálva. Ártalmatlan fényezéssel, gumi, műanyag, és fém alkatrészekkel érintkezve. Gyorsan és biztonságosan tisztítja a teljes motorteret. Az Autoglym Engine & Machine Cleaner egy oldószermentes, vízbázisú és biológiailag lebomló készítmény. Használható galvanizált, egyedi vagy speciális bevonattal ellátott kerekek tisztítására. 

EC001 / 1000 ml
Bolti ár: 4 700 Ft
AA ár: 4 000 Ft

Intensive Tar Remover

Az Autoglym Intensive Tar Remover azonnal feloldja a kátrányt a fényezésről, műanyagról és lehetővé teszi könnyű letörlését, vagy lemosását egy rutin mosás alkalmával. Használd olaj, zsír, szilikon, wax, gumi, fa-gyanta, üzemanyag foltok és ragasztó maradványok eltávolítására. Az Autoglym Intensive Tar Remover használható még olaj alapú foltok eltávolítására gumiról, műszálas szövetből és egyéb kárpit anyagokból. 

ITR325 / 325 ml
Bolti ár: 3 100 Ft
AA ár: 2 700 Ft

Vinyl & Rubber Care

Ez az elképesztően sokoldalú készítmény, jelentősen leegyszerűsíti számos felület tisztítási és ápolási feladatát, makulátlan megjelenést biztosítva nekik. Használd műszerfalon, díszlécen, PVC kárpiton, fényezetlen műanyagon, gumin, abroncson és hasonló felületeken.

Az Autoglym Vinyl & Rubber Care ápolja és védi a belső és külső felületeket. Egy kemény, de rugalmas antisztatikus réteget hoz létre ami ellenáll a pornak, oxidációnak, nedvességnek és megelőzi a koszolódást és a fakulást. 

VRC500 / 500 ml
Bolti ár: 3 700 Ft
AA ár: 3 300Ft

valami
 

 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Autóápolás

Az utolsó 3 hozzászólás:

[k i z z o]2017-11-02 12:40:23 // 1240
HYBRID V7, Chemical guys. A korábbi waxot sem bántja.
Kazes☻2017-11-02 09:23:26 // 1239
Vegyél a homasitában felnitisztító szettet... :-) És mossad sűrűbben, hogy ne égjen bele... :-P
Coyote2017-11-02 06:38:26 // 1238
Sziasztok. Lassan feljerül a téli papucs. Érdekelne, hogy az alufelniről mivel lehet leszedni a rá rakódott fékport? Valami kiméletes cucc kellene ami nem bántja a fényezést.

Köszike :-)